Otroške sobe mali princ za igro in učenje

Otroštvo je tisti del življenja, ki neverjetno hitro mine, hkrati pa je najbolj prijetno – največ se naučimo, največ se družimo, največ smo s tistimi, ki jih imamo radi. Prav zato, ker je otroštvo kratko, moramo starši poskrbeti, da poteka v okolju, ki bogati in povezuje. Znotraj doma lahko pri tem pomagajo otroške sobe mali princ, ki so že dolga leta vodilne v Sloveniji in zagotavljajo, da je otroštvo lepo in sproščeno.Otroške sobe mali princ

Pomen otroške sobe

Otroška soba je hkrati spalni in bivalni prostor, saj je namenjena tako počitku kot igri, učenju in ustvarjanju. Opremljena mora biti po meri otroka in seveda tudi po njegovem okusu, zato so otroške sobe običajno barvite in sončne. Tako se otrok v svojem kraljestvu počuti udobno in domače, ter lahko dobro razvija svojo osebnost ter svoje talente.
Otroške sobe mali princ so prav zato izjemno prilagodljive in omogočajo množico sestavov, poleg tega pa se ponašajo s prijetnimi barvami. Izdelane so iz kakovostnih materialov, kar vam zagotavlja, da otroška soba zdrži vsa leta otroštva, pa tudi še kasneje.

Mali princ je sinonim za domišljijo

Književni junak, po katerem je poimenovana linija pohištva za otroške sobe, je preprost deček s čisto dušo, ki je znatiželjen, prijazen in predvsem domiseln. Takšna je tudi otroška soba mali princ, ki se odlikuje s čistimi linijami, nežnimi otroškimi barvami, ki vnašajo toplino ter hkrati svežino, prav tako pa z izjemno prilagodljivostjo, zaradi katere jo lahko umestimo v prav vsak prostor, ne glede na velikost.
Ogrodje je dosegljivo v treh različnih izvedbah: v beli, barvi jesena ali v larix izvedbi z reliefno strukturo. Temu nato glede na lastne oziroma otrokove želje dodate še lične ploskve, ki so lahko v sijajni ali mat različici. Pri sijajnih so vam na voljo malina, mocha in snežno bela, pri mat pa laguna, akacija, barbie, svetlo modra, magnolija, sinčno rumena, limeta, ciklama, borovnica, snežno bela, karibsko modra, melona, sahara ali smaragdno zelena. Izbire torej ne manjka in za vsakega malega junaka ali junakinjo se najde odtenek, ki ga bo popolnoma prevzel. Tako lahko s pohištvom za otroške sobe mali princ ustvarite tudi neverjetne tematske sobice, ki bodo še bolj razvijale otrokovo domišljijo, ga še bolj vabile k igri, ter še bolj spodbujale pri učenju.

https://www.youtube.com/watch?v=MSV84p0nHDE

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin