Otroško sobo opremite pisano, domiselno in praktično

Otroško sobo opremite pisano, domiselno in praktično

Po naslovu sodeč bi lahko šlo za marsikaj. Morda za opremo garaže, mladinske sobe v sosednjem bloku ali marsikaj drugega. V resnici imam v mislih otroške sobe. Da, tudi otroška soba je lahko opremljena na zelo različne načine in moški seveda bomo v prvi vrsti gledali, da bo vse kar najbolj praktično, ženski občutki pa bodo pomagali, da se bodo otroci v njih počutili kar najbolje.

Pohištvo načrtujemo za dlje časa

Otroška soba bo gostila vašega otroka dlje časa, saj se verjetno nikamor ne selimo samo za nekaj dni. Še manj smo pripravljeni investirati v opremo, ki pogosto res ni prav poceni, če se nismo na nekem mestu ustalili vsaj za določen čas. Če bo otroška soba vašemu malčku ali mladeniču všeč, se bo v njej zadrževal več časa in tudi raje. Prednost bo ta, da boste imeli nekaj več prostega časa zase, hkrati pa tudi ta, da bo otrok v njej lažje in uspešneje opravljal svoje naloge, se morda družil s prijatelji in bil uspešnejši pri učenju.

Otroška soba je prostor, kjer mora otrok imeti svoj kotiček za umirjanje in intimo, hkrati pa dovolj svetlobe, da se lahko uči in igra. Igra je pomemben del razvoja in to ostaja tudi kasneje, ko je otrok že večji ali že skoraj odrasel. Saj vsi vemo, da se tudi študenti igrajo različne igre, največ na računalniku in temu primerno mora biti otroška soba tudi opremljena. No, morda ji takrat lahko rečemo že mladinska soba in se že konkretno spremeni in poenostavi, vendarle pa se nekateri elementi ohranjajo.

Polepšajte mladinsko sobo s posteljnino Bount

Čudovito darilo za mladinsko sobo je posteljnina risanih junakov ali drugih likov za mladino. Bount ponuja možnost izdelave po meri in barvnem odtenku. Več informacij poiščite na naši spletni strani.

WWW.BOUNT.SI

Otroška soba naj ne bo dolgočasna!

Za otroke je bistvo vsega, da otroška soba ni dolgočasna. Ko pri prijateljih vidijo stopnice na pograd z nalepkami, bi takšne imeli tudi oni. Nalepke so še najmanj, večji problem so denimo stopnice, ki porabijo nekaj več prostora. Ker so kvadrature prostorov pri nas precej omejene in smo po površini, ki pripada prebivalcu na samem evropskem dnu, smo hitro priča temu, da je v sobi premalo prostora za vso opremo, ki bi jo tja želeli postaviti.

https://www.youtube.com/watch?v=M4He2cLPQHM

Otroška soba mora dihati v tem smislu, da ni prenatrpana s pohištvom, a preprosto podjetjem, ki se ukvarjajo z izdelavo pohištva skoraj ne ostane nič drugega, kot da več elementov združijo v enega. To je posledica ravno prej omenjene težave, s premalo prostora, ki ga imamo v stanovanjih. Tako smo priča posteljam v omari, pa dvignjeni postelji pod katero je pisalna miza ali celo manjša sedežna garnitura in še mnogo drugim rešitvam, denimo predalom v stopnicah, ki peljejo na pograd in podobno. To so vse elegantne, smiselne in dobrodošle rešitve, kljub temu pa ostaja vedno grenak priokus, saj bi res lahko že zdavnaj pričeli graditi večja stanovanja.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin