S pogradi do maksimalnega izkoristka prostora

S pogradi do maksimalnega izkoristka prostora

Dva ali celo več otrok je težko namestiti v majhno sobo. Poleg postelj morate kupiti tudi omare, predalnike in mize. Vse skupaj boste izjemno težko postavili v sobo, brez, da bi se odločili za nakup pogradov.

Izdelava otroške sobe po naročilu

V primeru, da ste v stiski s prostorom in želite v majhno sobo namestiti dva malčka, ne obupujte. Pohištvo dajte izdelati kar po meri. Strokovnjaki vam bodo pomagali maksimalno izkoristiti dan prostor. Na tak način boste dolgoročno prihranili ne samo čas, temveč tudi denar. Pogradi za otroke vam omogočajo zapolnitev prostora tudi v višino. Najbolje je, da zavzemajo celotno dolžino sten, saj boste tako popolnoma izkoristili dano površino.

Rešitev za vašo prostorsko stisko

Pogradi so enostavna rešitev za prostorsko stisko v vašem stanovanju ali vaši hiši. Na voljo so v različnih dimenzijah in oblikah. Poleg klasične oblike, kjer je posteljni sestav narejen zgolj iz dveh postelj, so na voljo še druge rešitve. Nekatere različice imajo ob straneh dodane še omare za shranjevanje oblek in drugih predmetov za maksimalen izkoristek razpoložljivega prostora.
Pogradi za otroke in kombiniranje z ostalim pohištvom

Poleg prostora za spanje imajo pogosto dodano še omaro z vrati ali predali za shranjevanje oblačil. Dodate lahko tudi knjižne police, obešalnike, dodatne predale in podobno. Pri izdelavi otroških sob po meri se sami odločite za različne barvne kombinacije vsega pohištva, tal in sten. Pogradi za otroke so odlična rešitev za vse domove z malo prostora. Za dovršen videz jih dopolnite še s skrinjo za shranjevanje igrač, posameznimi samostoječimi obešalniki, dodatnimi predalniki in nočnimi omaricami.

Osvetlitev pohištva

Pohištvo lahko dodatno osvetlite, s čimer boste preprečili, da malček ponoči ne bo padel med spuščanjem ali plezanjem po lestvi. Najmlajše je velikokrat strah teme, tako da njihova postelja postane njihovo posebno zatočišče. Pri izbiri pohištva dovolite, da otroci tudi dodajo svoje predloge.

Similar Posts:

Author Image
admin