Popolna dnevna soba

Popolna dnevna soba

Kakšna pa je za vas popolna dnevna soba? Moja sanjska dnevna soba bi imela velik udoben kavč, na katerem je udobno tako ležati kot sedeti, poleg tega pa še lep fotelj za branje. Nasproti kavča bi bil dnevni regal z veliko plazmo, ob strani pa nekaj knjižnih regalov in velikih lončnic. Tisto, kar v dnevni sobi res ne bi smelo manjkati, pa so vsaj tri klubske mizice. Kar tri? Da, vsaj tri! V nadaljevanju članka vam bom razložila, zakaj.

Dnevna soba brez klubske mizice

Ko sem opremljala svojo prvo dnevno sobo, nisem razmišljala o tem, da ta ne sme biti brez klubske mizice (www.volino.si). Potem pa sediš na kavču, v roki imaš daljinski upravljalnik, piješ sok in kar naenkrat ugotoviš, da ni nikjer klubske mizice, kamor bi vse to odložil.

Zelo nepraktično! Različne improvizirane rešitve se niso obnesle in treba si je bilo priznati, da je dnevna soba brez klubske mizice popolnoma neuporabna. Še televizije ne moreš gledati v miru, saj te tisti daljinec na kavču nenehno moti in ne veš, kam ga odložiti. Da ne omenjam tega, kako se ti hitro zgodi, da se po pomoti usedeš nanj. Podobno velja za očala, knjige, časopise in vse ostalo.

Kam odložiti kozarec, knjigo ali kaj drugega

Brez klubske mizice ob kavču ali fotelju nimaš kam odložiti kozarca, knjige in daljinca, zato bi imela v sanjski dnevni sobi kar tri. Ja, to bi bilo res super! Ker bi bil moj sanjski kavč zelo velik, bi imela na vsaki strani kavča eno mizico, na katero bi odlagala stvari. Še posebej so mi všeč tiste, ki se lahko po potrebi sestavijo v eno večjo. To je izjemno praktično, če pridejo obiski ali če se cela družina spravi igrati monopoly oziroma kakšno drugo družabno igro. Tretja mizica pa bi v moji sanjski dnevni sobi stala zraven fotelja za branje. Branje namreč zame predstavlja prav poseben obred. Pripravim si skodelico čaja, knjigo, kakšen prigrizek.

Če imaš vse to na dosegu roke, je veliko lažje. Prav zato si bralnega fotelja v dnevni sobi ne predstavljam brez klubske mizice v bližini. Kakšno dnevno sobo bi imeli pa vi?

Mimogrede, najbrž toplo – preberite si zato še naslednji prispevek, kjer smo opisali kako delujejo merilni sistemi. Ti so še kako pomembni zaradi ogrevanja vašega stanovanja, dnevne sobe pa so večinoma največji prostori v hiši oziroma bivalni enoti.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin