Vsestransko uporabni sesalec Karcher

Vsestransko uporabni sesalec Karcher

Sesalec Karcher je vsestransko uporaben in je na voljo v več različicah: poznamo kombinacijo mokro-suhega sesanja, samo suho sesanje, velikokrat pa ga lahko zasledimo v industrijskih obratih v obliki sesalnikov ali kar celotnih sistemov za odsesavanje. Sesalec Karcher se v gospodinjstvu bolj redko uporablja, še najpogosteje tipično rumeno barvo najdemo v hiši v obliki čistilca za okno ali pa imamo v garaži visokotlačni čistilec za pranje avtomobila.

Drži se jih sloves kvalitete, dolge življenjske dobe, njihova uporaba pa je udobna in ima napredno tehniko filtriranja. Sesalec Karcher za mokro-suho sesanje se deli na več podenot.

Sesalci iz razreda Tact omogočajo neprekinjeno delo z visoko zmogljivostjo tudi pri velikih količinah prahu. Medtem nastajajo v sesalcu močni zračni sunki, ki filter samodejno očistijo. Zaradi teh lastnosti je primeren predvsem za obrti in gradbišča.

V razred Ap spada sesalec Karcher, ki odstranjuje mokro in tekočo umazanijo ter prah. Tudi v tem primeru ostane moč sesanja visoka zaradi polavtomatskega načina čiščenja filtra. Delo z njim lahko traja dlje časa in je učinkovito opravljeno. Standard sesalec Karcher je primeren za sesanje velikih količin tekočin in in grobo umazanijo. Največ ga uporabljajo profesionalni čistilci objektov. So zelo robustni in imajo dolgo življenjsko dobo.

Varnostni sesalniki so nameščeni tam, kjer je zaradi finih ali strupenih prahov ogroženo zdravje delavcev. Obstajajo pa tudi posebni sesalniki, ki so primerni za peke in gasilce, opremljeni pa so z novejšo varnostno tehnologijo in odporni na vročinske razmere.

Sesalniki za suho sesanje pa so izredno tihi in porabijo zelo malo električne energije. Uporabljamo jih lahko na različnih talnih površinah. Za preproge imamo na voljo krtačne sesalnike, kjer je sesalni tok kombiniran s krtačo na električni pogon. Akumulatorski sesalniki pa so brez kabla, zato je primeren za npr. čiščenje poslovnih prostorov med uradnimi urami, da ne motimo strank z vlečenjem kabla po prostoru.

Potrebujete dober nasvet okoli najema nepremičnine? Najem stanovanja Ljubljana, Maribor ali kako drugo mesto, lahko poteka zelo enostavno, če poznate skrite pasti, ki se jim izognete s pomočjo dobrega posrednika. Preberite si več o tem, tako da sledite povezavi.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin