Otroška oprema Stokke

Norveško podjetje Stokke je svetovno poznana blagovna znamka, ki pa je zaslovela predvsem z njihovimi trpežnimi in odličnimi otroškimi vozički, ki so zasnovani za najtežje severne pogoje brez kompromisov za udobje otrok. Zaradi zanimive zasnove ter brezpogojne kvalitete so vozički Stokke kmalu postali prodajni hit, saj so jih oboževale mamice zaradi lahkotnosti uporabe, kot tudi očetje zaradi robustnosti in kvalitete.

Trenutno sta top modela med otroškimi vozički Stokke modela Crusi in Trailz. V bistvu pa je to identičen voziček, razlika pa je v kolesih. Če je Crusi namenjen utrjenim površinam je Trailz namenjen neutrjenim površinam, saj ima večja ter širša kolesa od Crusija. Nikakor pa med vozički ne smemo pozabiti najbolj prepoznaven model Stokke Xplory, ki pa ga zaradi edinstvene zasnove ter edinstvenih funkcij pravzaprav na ulici ne moremo zgrešiti.

Otroška oprema Stokke

Stokke res ni poceni blagovna znamka. Blagovna znamka prihaja iz Norveške, kjer je življenjski standard bistveno višji, kot v ostalih delih Evrope, še posebej kot je pri nas. To je prvi faktor k visoki ceni. Drugi faktor je tudi kvaliteta. Stokke ne priznava kompromisov pri uporabljenih materialih, čeprav se lahko tudi najboljšim dogodijo nevšečnosti, kot so se njim. Pri modelu Trailz je namreč prišlo do napake na zglobu, ki drži voziček pokonci. Ker je pri uporabi prišlo do popustitve tega zgloba in se je nekaj otrok celo poškodovalo je Stokke vpoklical vse modele Trailz in zglob seveda brezplačno zamenjal pri vseh prodanih primerkih. Rešitev so izvedli hitro in organizirano, tudi v Sloveniji.

Preberite si še naslednji članek: Skiroji za najmlajše in odrasle

Skiroji ponovno postajajo izjemno priljubljena prevozna sredstva. Še posebej popularni so tisti na elektriko.

Blagovna znamka Stokke obstaja že vse od daljnega leta 1932 in je v rodni Norveški najbolj znana po prodaji pohištva za otroke. Lesen stolček za hranjenje Tripp Trapp je najbolj poznan saj z inovativnimi dodatki omogoča uporabo od rojstva dalje pa vse tja do najstniški dni. V njihovi ponudbi pa najdete tudi vse pohištvo za popolnoma opremite otroško sobo. Žal večina pohištva Stokke pri nas ni dobavljiva.


V Sloveniji Stokke po ugodnih cenah in dokaj hitrih dobavnih rokih (kar se tiče blagovne znamke Stokke) prodaja spletna trgovina Bimbo.si. V ponudbi imajo njihove vozičke, avtosedeže, Tripp Trapp in še nekaj drugih drobnarij. Upamo, da bodo dodali še kakšen izdelek blagovne znamke Stokke in da bo odlična blagovna znamka na voljo tudi v Sloveniji.

Similar Posts:

Author Image
admin