Originalne in kompatibilne kartuše za vse tiskalnike

Originalne in kompatibilne kartuše za vse tiskalnike

Tiskanje doma je postalo bolj cenovno dostopno, kot je bilo v preteklosti. Cena posamezne kartuše je cenovno dostopna. Z novimi različicami opravite veliko lepši in kvalitetnejši tisk po precej nižji ceni. Dandanes vam v fotokopirnicah računajo približno 10 centov na kopijo, medtem, ko lahko z brizgalnimi tiskalniki doma tiskate tudi po 6 centov ali manj na kopijo. Dolgoročno tako doma prihranite veliko denarja za kopije.

Tisk doma se izplača 

V preteklosti se tiskanje doma ni izplačalo, saj so bili tiskalniki dragi, kartuše pa so stale toliko kot polovica novega tiskalnika. Dandanes pa so kartuše cenovno dostopne. Izbiramo lahko med novimi originalnimi, kompatibilnimi in obnovljenimi deli. Nekateri tiskalniki, kot je npr. Epson nimajo posameznih kartuš, temveč imajo tiskalno glavo v samem tiskalniku. Tako menjate samo vložek z barvo in ne posodice za črnilo. Pred nakupom novega tiskalnika se pozanimajte o načinu hranjenja črnila.

Pri kompatibilnih kartušah ne govorimo o originalnih izdelkih, ki so proizvedeni s strani proizvajalca tiskalnikov.

Originalni izdelki za tiskanje

Pri originalnih kartušah gre za izdelek,  ki je proizveden neposredno pri proizvajalcu tiskalnika. Pri tem se kartuša popolnoma prilega tiskalniku. Tisk je visokokvaliteten. Vsaka kartuša pa ima garancijo, s katero proizvajalec garantira neoporečnost izdelka. Tisk z originalnimi kartušami pa je dražji od printanja s kompatibilnimi ali obnovljenimi.

Kompatibilni izdelki za tisk

Pri kompatibilnih kartušah ne govorimo o originalnih izdelkih, ki so proizvedeni s strani proizvajalca tiskalnikov. Kompatibilni izdelki so cenejši, saj niso originalni. Obenem nudijo isto število kopij na posamezno kartušo. Velikokrat imajo kompatibilni izdelki celo daljšo garancijo od originalnih. Največja prednost pa je, da večinoma stanejo kar za 50 odstotkov manj kot originalni izdelki.

Preberite si še naslednji članek: Razlogi za okvaro trdih diskov

Trdi disk ima izredno dostopno ceno in veliko kapaciteto. Seveda pa je tudi reševanje podatkov iz diska, zaradi tega razloga, zelo zahtevano.

Obnovljeni izdelki za printanje

Obnovljene kartuše so že stare in uporabljene kartuše, katerim je ponudnik zamenjal posamezne dele, kot so valjčki, zobniki, črnilo in podobno. Cenovno so najbolj dostopne, saj so reciklirane. Obenem zagotavljajo enako kakovost printanja, kot originalne in kompatibilne. 

Zakaj kupiti kompatibilne kartuše in ne originalne?

Nakup kompatibilnih izdelkov se izplača, ker:

  • Stanejo tudi 50 odstotkov manj kot originalni,
  • Zagotavljajo visoko kvaliteto tiska,
  • So dostopne prek spleta,
  • Na dolgi rok zagotavljajo velik prihranek,
  • Imajo daljšo garancijo od originalnih izdelkov.

Nakup prek spleta

Veliko več boste tudi prihranili pri nakupu nadomestnega črnila kar prek spleta. Spletne trgovine nudijo popust na količinski nakup. Na ta način kupite dve kartuši za ceno ene. Dodatna prednost je, da črnilo dobite že naslednji delovni dan po nakupu prek spleta. 

Hitro popravilo stekla na telefonu že v nekaj urah. Tehničnim znanje omogoča, da nudimo hitro in kakovostno storitev. Preberi več …

Similar Posts:

Author Image
admin