Ličenje s kozmetiko Essence za službo in virtualne sestanke

Ličenje s kozmetiko Essence za službo in virtualne sestanke

Glede na trenutno epidemiološko stanje v državi, večina sestankov in službenih aktivnosti poteka na daljavo. Ker nimamo časa, da se ličimo več ur dnevno, lahko uporabimo nekaj enostavnih trikov za hitro ličenje s kozmetiko Essence pred službo. Jutranje ličenje naj bo čim bolj naravno in brez vsiljivih kričečih odtenkov.

Ličenje s kozmetiko Essence je cenovno zelo ugodno.

Kozmetika Essence za cenovno ugodno ličenje

Ličenje s kozmetiko Essence je cenovno zelo ugodno. Vse izdelke je možno kupiti kar prek spleta, pošta pa jo dostavi v nekaj delovnih dneh. Ličila Essence so že večkrat dobila visoko oceno, saj so kvalitetna, dolgoobstojna in cenovno ugodna. Primerna so za ličenje za prosti čas ali za poslovne dogodke.

Prekrivanje gub in podočnjakov z Essence kozmetiko

V primeru neprespanosti so podočnjaki opazni naslednji dan ali pa najkasneje v roku dveh dni. Podočnjake je enostavno prekriti, vendar potrebujemo kvalitetna ličila in potrpljenje. Na kožo celotnega obraza najprej nanesimo obarvano podlago. Pustimo nekaj minut, da se podlaga posuši, medtem pa poiščimo tekoči korektor. Korektor nanesimo na vse nepravilnosti obraza, torej na pigmentacije, obarvanosti, podočnjake in druga težavna območja. Povrhu tekočega korektorja v drobnem sloju nanesimo še puder v prahu, nato pa s čopičem nanesimo v tankem sloju puder še po preostanku obraza.

Poudarjanje oči z Essence ličili

Potem, ko smo prekrili podočnjake, je čas, da oči poudarimo. Na veke nanesimo nežne in naravne odtenke senčil. Najbolje je, da nanesemo bež, rjave, sive ali peščene odtenke senčil. Prek spleta lahko kupimo tudi palete Essenceja, ki vsebujejo različne zemeljske odtenke senčil, ki se odlično medsebojno kombinirajo. Nadalje na kotičke trepalnic nanesimo maskaro, ki jo kasneje nanesemo še na celotno površino trepalnic. Nanos maskare naj bo v vsaj treh plasteh, pri katerih se prejšnja plast še ne sme dodobra posušiti. Videz zaključimo še z obrobljanjem oči s svinčnikom rjave ali črne barve.

Vlaženje ustnic s šminko Essence ali glosom

Za službene fizične ali virtualne sestanke je bolje, da naše ustnice niso preveč barvno poudarjene. Strokovnjaki ličenja priporočajo nežne rožnate ali rjave odtenke šminke. Obstojnost šminke se poveča z nanosom balzama za ustnice, ki ga v tankem sloju namažemo po celi površini ustnic. Na balzam nato nanesemo šminko. Za bolj sijoč videz uporabimo šminko z mokrim videzom ali bleščeči lipglos, za bolj mat odtenke pa raje kozmetiko z matirajočim učinkom.

Preberite si še naslednji članek: Nakit, ki pove več

Statement ogrlice so na voljo v nešteto različicah, ki jim je skupno le to, da so velike in razkošne.

Similar Posts:

Author Image
admin