Tiskalniki in kartuše Canon Pixma – za dom in podjetje

Tiskalniki in kartuše Canon Pixma – za dom in podjetje

Potrebujete majhen, a zmogljiv in kakovosten brizgalni tiskalnik, s katerim boste doma ali v manjšem podjetju natisnili dokumente? Bi želeli, da vam ta omogoča tudi odličen tisk fotografij? Ena najpogostejših izbir pri nas so tiskalniki in kartuše Canon Pixma, pri katerih lahko glede na svoje potrebe izbirate med pestro množico modelov naprav.

Kakšne so prednosti?

Omenjene naprave so tako imenovane multifunkcijske tiskalne naprave, kar pomeni, da je v enem samem ohišju združenih nekaj nujnih pisarniških naprav, brez katerih danes ne gre: brizgalni tiskalnik, kopirna naprava (za kopiranje manjših kapacitet), optični bralnik (skener) in naprava za pošiljanje faks sporočil (za katero je sicer vprašljivo, koliko vam v času elektronske pošte sploh še pride prav). Če se vam zdi, da vsega tega ne potrebujete, čeprav je malo verjetno, pa je v naboru tudi tiskalnik, ki omogoča zgolj tiskanje – a vam omogoča tisk tudi na papir velikosti A3.

Glede na to, kateri model izberete, je odvisno, ali boste za svojo napravo uporabljali kartuše Canon Pixma, ali pa posebne črnilne vložke. Prav tako imate glede na svoje želje na voljo naprave, ki nudijo brezžično povezavo z domačim omrežjem, ki nudijo avtomatični obojestranski tisk, ki omogočajo tiskanje v oblaku, ki omogočajo, da se uporabljajo XXL kartuše Canon Pixma, s katerimi natisnete več…

Ekonomična izbira barv za tiskalnik

In na kaj še velja biti pozoren? Če boste tiskalnik uporabljali za potrebe v pisarni, potem se gotovo velja odločiti za takšnega, ki ima primerno programsko opremo in tako olajša delo oziroma poslovanje. In pri Canovih tiskalnikih Pixma vam je na voljo odličen vmesnik, ki to gotovo omogoča.

Kartuše Canon Pixma

Če se odločite, da boste v svoji tiskalni napravi uporabljali originalne kartuše Canon Pixma, so vam te na voljo v XL in XXL izvedbi, torej jih ne bo potrebno menjati tako pogosto, saj se z večjo kartušo dvigne kapaciteta tiska. Prav tako pa so poleg tiskalnikov na kartuše na voljo tudi modeli s črnilnimi vložki, kjer sami skrbite za polnjenje, njihova uporaba pa je priporočljiva predvsem takrat, kadar veste, da boste tiskali nekoliko več. Sicer pa tudi pri teh tiskalnikih ni nujno, da uporabljate originale, kajti glede na njihovo priljubljenost boste pri vsakem prodajalcu kartuš in tonerjev brez težav dobili tudi tako imenovane kompatibilne oziroma generične kartuše Canon Pixma, s katerimi boste lahko tudi pošteno prihranili.

Preberite si še članek o tem, zakaj je pomembna registracija domene s končnico .si in kje so prednosti.

Similar Posts:

Author Image
admin