Brother kartuše

brother-kartuša

Brother kartuše so narejene na tako, da najbolje delujejo na tiskalnik Brother in je pomembno, da kupujemo te, če želimo, da so natiskane strani lepe, brez napak. Brother kartuše so različne vrste in je pomembno, da si za svoj tiskalnik izberemo pravo, ki bo dosegala naša pričakovanja in se prilegala našemu tiskalniku. Brother kartuše so original ali kompatibilne kartuše Brother.

Na trgu so tako Brother kartuše, kot tudi druge kartuše lahko ponarejene

Ko kupujete kartuše Brother (dober vir je http://www.toner123.si/kartuse/brother.html) morate biti zelo pazljivi kaj kupite. Na trgu je že veliko prodajalcev, ki prodajajo ponaredke za isto ceno kot original in nam s tem zelo škodijo, saj je vidno slabši tisk in tudi kartuša se veliko prej porabi. Če kupujete potem je dobro, da preverite kaj kupujete. Napake se lahko ugotovijo s programov za odkrivanje ponaredkov, pri kodi, ki je edinstvena so vidne napake in še nekaj drugih zank na katere je pametno, da se spoznamo če veliko nakupujemo kartuše. Še posebej kakšna podjetja, ki vsakodnevno tiskajo nešteto strani in je kartuša hitro prazna.

Brother kartuše je pomembno, da so original ali kompatibilne.

Predvsem pa je dobro upoštevati pregovor »malo denarja, malo muzike« kar pri nakupu kartuš prav zagotovo drži in lahko hitro naletimo na kakšno zanko. Prodajalci znajo zelo dobro prekriti napake na kartušah in je le te težko ugotoviti. Zanke so pri kodah in drugih oznakah, ki so za original kartuše edinstvene in jih lahko vidimo samo na original embalaži. Veliko krat je dobro upoštevati na svet, da je za neko stvar bolje odšteti več denarja in jo uporabljamo brez težav in tako kot je treba. Če je kartuša vredna manj denarja in je ponaredek potem nebo tiskala takšnih strani, kot bi radi in tudi obrabila se bo veliko prej, kot dražja in original kartuša. To pomeni, da morate kupiti ponovno novo kartušo in ponovno odšteti nekaj denarja in ste konec koncu skoraj na istem ali pa še na slabšem z nakupu cenejših kartuš. Za dražjo boste odšteli enkrat in boste imeli dlje časa mir in z njo natiskali enkrat več strani kot z cenejšo kartušo. To je včasih pomembno dobro pretehtati kakšen bo končni izid vsega tega.

Similar Posts:

Author Image
admin