Hitro popravilo stekla na telefonu že v nekaj urah

Hitro popravilo stekla na telefonu že v nekaj urah

Ko nam mobitel pade z višine in morda ekran celo poči, nas hitro zagrabi panika. Na pametnem telefonu imamo namreč shranjenih veliko pomembnih podatkov, ki se v primeru uničenja naprave izgubijo. Ker lahko popravilo stekla na telefonu opravimo že v nekaj urah, je pomembno, da se čim prej dogovorimo za servis. Popravilo je hitro in cenovno ugodno, zato se ga ne smemo lotiti sami. Sami lahko napravo namreč poškodujemo ter posledično uničimo vse podatke na pametnem telefonu.

Manjše poškodbe in praske na ekranu telefona

Pri manjših poškodbah in praskah na steklu telefona velikokrat odlašamo s servisom. Ker se telefon še delno odziva, z njim pa še vedno lahko kličemo ali pošiljamo sms sporočila, odlašamo s servisom. Težava pa je, da bo pri naslednjem padcu telefona prišlo do večjih poškodb. Mobilna naprava bo namreč v primeru počenega stekla postala povsem neuporabna, saj zaslon na dotik ne bo več deloval.

Počeno steklo
Mobilna naprava bo namreč v primeru počenega stekla postala povsem neuporabna

Zakaj ne smemo popravilo stekla na telefonu opraviti sami?

Veliko ljudi želi prihraniti denar in popravilo stekla na telefonu opraviti kar doma. Pri tem pa ne upoštevajo dejstva, da novi mobiteli niso narejeni za domača popravila. Pri menjavi stekla lahko namreč hitro pride do poškodb vezja ali LCD zaslona, kjer je škoda nepopravljiva. Tudi pooblaščeni servis ne bo mogel več odpraviti napak našega popravila. Zato je pomembno, da mobitel odnesemo na servis ter popravilo stekla na telefonu zaupamo strokovnjakom. 

Uporaba originalnih in originalom kompatibilnih delov

Veliko pooblaščenih in nepooblaščenih servisov pametnih telefonov uporablja tako originalne, kot tudi originalom kompatibilne dele. Nepooblaščeni servisi so cenovno ugodnejši v primeru popravila naprave izven garancijskih rokov. Obenem so tudi bolj prilagodljivi glede na želje strank, saj :

  • Stranko ves čas obveščajo o statusu popravila,
  • Popravilo izvedejo samo, če je nujno potrebno,
  • Izvedejo temeljito diagnostiko in stranki predstavijo cenovni razpon popravila,
  • Izvedejo varnostno kopiranje vseh podatkov,
  • Omogočajo brezkontaktni servis, kjer stranka napravo na servis pošlje po pošti,
  • Omogočajo spremljanje statusa popravila prek spleta,
  • Nameščajo originalom kompatibilne dele, ki so enako kvalitetni kot originalni, vendar so cenejši in za stranko predstavljajo manjše stroške.

Zamenjava in popravilo stekla na telefonu v nekaj urah

Prednost servisa je tudi v tem, da je lahko popravilo stekla na telefonu izvedeno že v roku nekaj ur. V kolikor servis telefonsko obvestimo pred prihodom na servis, lahko pravočasno naročijo nadomestne dele in popravilo izvedejo že v nekaj kratkih urah.

Preberite si še naslednji članek: Registracija domene je dokaj zahteven proces

Similar Posts:

Author Image
admin