Močan LED reflektor za zaščito hiš in poslovnih prostorov

Močan LED reflektor za zaščito hiš in poslovnih prostorov

Močna osvetlitev zunanjosti hiše ali poslovnih prostorov, vas zaščiti pred nepridipravi. Ker je LED reflektor usmerjen v določeno točko, je vsako gibanje pravočasno zaznano. Večina ljudi uporablja LED reflektor v kombinaciji z video nadzornim sistemom in senzorjem gibanja. Senzor gibanja nastavite na želeno občutljivost. To pomeni, da lahko že zazna manjšo žival, ali pa šele zazna gibanje človeka ali večjega predmeta.

 Najboljša postavitev LED svetil zunaj

Žarnice LED tehnologije so močne in imajo dolgo življenjsko dobo. Odporne so tudi na zunanje vremenske vplive, torej tudi na nihanje temperature ali na ekstremno nizke temperature. Zaradi svoje vsestranskosti so LED reflektorji primerni za postavitev kjerkoli je električna napeljava. Najboljša postavitev je takšna, da pokriva vse vstopne točke. Tako morajo biti LED reflektorji nameščeni v bližini vseh vrat in spodnjih oken.

Žarnice LED tehnologije so močne in imajo dolgo življenjsko dobo.

Osvetlitev zgradbe ali osvetlitev poti?

Za okusno osvetlitev zunanjosti zgradbe je najboljša kombinacija osvetlitve zgradbe in poti. To pomeni, da so nekateri LED reflektorji nameščeni neposredno ob zgradbi, nekateri pa so enakomerno razporejeni po okolici. Ponavadi osvetljujejo LED reflektorji tudi dovozne poti, saj tako prišleke opazite že ob samem prihodu.

Zaščita pred nepridipravi s svetili

Z enakomerno razporejenimi svetili je možno zgradbe zaščititi pred nepridipravi. Pomembno je, da luč sveti dovolj močno ponoči, da lahko tudi videokamera dobro posname obraze in prevozna sredstva. To pomeni, da mora biti LED reflektor usmerjen neposredno v vidno polje kamere. Dobro je tudi, da je videonadzor okrepljen z notranjim alarmom, ki se sproži čim tujci vstopijo v nepremičnino.

Kombinirajte LED reflektorje s solarnimi lučmi

V kolikor nimate povsod okoli zgradbe nameščeno električno napeljavo, je dobro, da LED svetila kombinirate s solarnimi lučmi.  Na točkah, ki potrebujejo dodatno svetlobo namestite solarne luči in reflektorje. S solarnimi lučmi lahko ustvarite tudi romantično vzdušje, ki vseeno zagotavlja določeno stopnjo varnosti. 

Preberite naslednji članek: Stropna klima elegantne zasnove

Pri klimah je odlino prav to, da četudi morda nimamo najboljših pogojev za montažo, obstajajo tako različne, da bomo v vsakem primeru lahko našli ustrezno.

 S solarnimi reflektorji do prihranka

S solarnimi lučmi lahko tudi prihranite veliko denarja. Namesto, da bi elektriko plačevali za električne luči, lahko uporabite solarne reflektorje in luči. To pomeni, da namestite okrog zgradbe solarne LED reflektorje s senzorjem gibanja, ki se sproži, čim zazna gibanje. Namestite lahko tudi klasične solarne luči za osvetlitev poti in sprehajališč, s katerimi boste pridobili pridušeno nevsiljivo svetlobo. Prek spleta je možno kupiti tudi LED reflektorje z daljinskim upravljalnikom. Daljinec preprosto usmerite v luč in jo vključite na daljavo.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin