Nakit, ki pove več

Nakit, ki pove več

Statement ogrlice so tiste ogrlice, ki jih ne morete zgrešiti. So namreč velikih dimenzij in zelo opazne. Polne so dodatkov, kristalčkov, kamenčkov in obeskov, tako da so videti izredno bogato. Prav zato lahko v vaš stajling z njimi vnesete glamur in ekstravaganco. Razkošni dizajn takšnih ogrlic že nekaj časa navdušuje tako na modnih pistah kot na ulici. Gre za enega od tistih kosov, ki jih mora imeti vsaka ženska, ne glede na to, kakšen je njen modni slog oblačenja. Statement ogrlice se namreč podajo prav k vsaki opravi!

Kakšne statement ogrlice so najlepše?

Statement ogrlice so na voljo v nešteto različicah, ki jim je skupno le to, da so velike in razkošne. Pri izbiri je najbolj pomembno, da vam je ogrlica všeč in da jo boste z veseljem nosili. Kombinirate jo namreč lahko z različnimi kosi oblačil ter različnimi modnimi opravami. Poleg tega pa ni nič narobe, če takšno ogrlico kombinirate tudi z drugim nakitom. Če pa želite vašo ogrlico posebej izpostaviti, naj bo to vaš edini modni dodatek. Tako bo nase privabila prav vse poglede.

Kako nositi in kombinirati?

V nadaljevanju vam predstavljamo tri modne stajlinge, katerih središče predstavljajo prav bleščeče, razkošne in glamurozne statement ogrlice. Vsi trije so sestavljeni iz kosov oblačil, ki jih ima v omari vsaka ženska. Vse, kar morate dokupiti, je torej le opazen kos nakita. Z njim boste poskrbele za tisto piko na i, ki bo stajlingu dodal modni pečat. Če izberete ogrlico, ki vam je blizu tudi osebno, pa boste z njo izrazili še svojo osebnost in osebni slog.

1. Casual jeans oprava z belo srajco za vsak dan je ena od možnosti za kombiniranje statement ogrlice. Pisanost in eklektičnost različnih svetlečih kamenčkov tvori zanimivo nasprotje z relativno preprosto opravo. Če ji dodate še visoke pete in šik torbico, ste v hipu pripravljene tudi za večerno zabavo ali za to, da preplešete celo noč.

2. Mala črna oblekica dobi novo dimenzijo, če si skupaj z njo nadenete še veliko in bogato okrašeno ogrlico. Tako boste stopile iz neopaznosti, na vas pa se bodo lepili pogledi. Zraven so obvezne visoke pete, namesto suknjiča pa zraven lahko kombinirate tudi lahko pletenino kot je recimo plet. Tako bo vaš stajling še bolj unikaten.

3. Popestrite dolgočasen enobarven puli! – Puliji oziroma puloverji z visokim in ozkim ovratnikom so idealni za nošenje statement ogrlice. Tako pride do izraza tudi v zimskih dneh, saj lahko čez puli oblečete plašč z globokim izrezom, da je ogrlica dobro vidna. Zraven pa se podajo tako enobarvne hlače kot krilo.

Similar Posts:

Author Image
admin