Kako prepričati partnerja v stilsko preobrazbo?

Za razliko od žensk se moški veliko težje odločijo za stilsko preobrazbo.stilska-preobrazba In ravno zaradi nepripravljenosti delanja sprememb je stilska preobrazba pri moških velikokrat nujnejša, kot pri marsikateri ženski, ki se odloči za ta korak. Kako torej do tega pripraviti vašega moškega?

Pokažite naklonjenost.

Več naklonjenosti kot pokažete njemu in spremembam, bolj vas bo pripravljen poslušati in upoštevati vaše ideje. Pogovorite se tako o pozitivnih lastnostih, kot tudi o slabostih spremembe stila. Predlagajte, da se odpove zastarelim majicam, ki spominjajo na oblačila iz študentskih dni, ter jih nadomesti z oblačili, ki odražajo uspešnega moškega.

Naslednji korak je najti navdih za nov stil.

To najlažje storite, ko gresta skupaj ven. Takrat mu tu in tam pokažite na kakšnega moškega s stilom oblačenja, ki vam je všeč. Če je všeč tudi vašemu partnerju izkoristite priložnost in mu predlagajte nakup določenih kosov oblačil naslednji dan (npr. elegantne srajce, ki sta jo videla na obiskovalcu bara, kjer sta popila pijačo).

Povprašajte ga tudi za nasvet.

Ko slučajno listate po kakšni reviji ga vprašajte kaj meni o določenem izgledu, frizuri in modnih dodadkih znanih oseb. Pripomba v stilu »to bi izgledalo še veliko bolje na tebi« tudi ne bo odveč.

Presenetite ga z darilom.

Včasih je namreč potrebna le malenkost, da moškemu odprejo obzorja, čemur sledi veliko lažja stilska preobrazba. Torej, ko se sprehajate po nakupovalnem centru zavijte tudi na moški oddelek in morda nabavite en ali dva kosa novih oblačil. Ta vaša poteza je lahko zelo dobra podlaga za začetek velikih sprememb.

Pridružite se mu pri stilski preobrazbi.

To naredite tako, da svojo garderobo očistite starih oblačil, ki se valjajo po omarah. Dajte mu vedeti, da ste začutili potrebo po spremembi in želite, da se vam pridruži. Spremembe se mu bodo zdele namreč sprejemljivejše, če jih bosta delala skupaj.

Spodbudite ga.

Predstavite mu načrte za romantičen vikend ali večerjo v čast novemu izgledu. Določite realističen datum, ki bo oddaljen vsaj kakšen mesec, ob tem pa pokažite tudi navdušenje nad načrtovanim dogodkom. Datum večerje oz. vikenda bo predstavljal tudi nek časovni cilj in motivacijo za izpeljavo sprememb v doglednem času.

Stilska preobrazba naj obenem predstavlja tudi zabavo.

Skušajte se povezati s kakšno prijateljico katere partner je že šel skozi takšen proces. Celotna izkušnja bo namreč veliko lažja in zabavnejša ob misli, da je skozi to šel tudi njegov prijatelj oz. znanec.

Seznanite ga z realnostjo.

Vodite ga skozi pošten pregled njegove garderobe, navad in dnevnih rutin. Če v resnici potrebuje preobrazbo bo namreč ob pregledu omenjenih stvari tudi sam spoznal, da je res čas za spremembe.

Pokličite strokovnjake.

Če vse našteto pade v vodo plačajte enourno srečanje s strokovnjakom za stil. Plačajte sami in vnaprej ter ne sprejmite morebitne ponudbe, da bo to uredil sam. Vnaprej dogovorjeno in plačano srečanje, bo namreč vaš partner le stežka odklonil.

Similar Posts:

Author Image
admin