Kaj naj mu podarim za rojstni dan?

Kaj naj mu podarim za rojstni dan?

Večna dilema: kaj fantu podariti za rojstni dan? Darilo za fanta je res težko izbrati, ne glede na to, ali sta skupaj šele kratek čas ali že nekaj let. Četudi je fant oseba, ki jo dobro poznaš, to še ne pomeni, da je zanj darilo kaj lažje izbrati. V resnici je še težje, saj ga s svojo izbiro nočeš razočarati. Kako vedeti, česa si res želi in česa bi bil najbolj vesel? Se bo ob dragem darilu počutil nelagodno? Naj za darilo raje izberem kakšno malenkost oziroma darilo izdelam celo sama?

Kako izbrati (skoraj) najboljše darilo za fanta?

Velikokrat je darilo za fanta tako težko izbrati prav zato, ker hočeš podariti nekaj res izvirnega, super in posebnega. Fant si vsekakor zasluži najboljše darilo in prav je, da izbiri posvetiš nekaj truda, vendar ni treba, da iz iskanja darila narediš znanstveno disertacijo. Vedeti moraš namreč, da bo imel naslednjo leto zopet rojstni dan in da bo takrat spet treba podariti nekaj izvirnega. Če najboljšo idejo porabiš že letos, kaj mu boš potem podarila drugo leto? Darilo za fanta je lahko lepo, četudi ni najboljše na svetu. Važno, da je podarjeno iz srca. In da je izbrano z mislijo na obdarovanca …

 

Trije nasveti, ki ti pomagajo do najboljšega darila

1. Lepo je, če darilo za fanta izdelaš sama, vendar … – Doma izdelana darila so lahko super, lahko pa tudi ne. Včasih namreč domača izdelava tudi ne uspe tako, kot si zamisliš, zato je vedno dobro imeti na zalogi še rezervno darilo. Še lepše pa je, če del darila sestavlja nekaj, kar narediš sama, del darila pa nekaj kar kupiš. Zraven pa ne pozabi podariti še poljuba in iskrenega voščila. Predvsem pa se ne obremenjuj preveč s tem, da je doma izdelano darilo več vredno. Ni res, saj se vsega pač ne da izdelati doma!

2. Če podariš malenkost, mora biti ta še bolj skrbno izbrana! – Glede daril pravijo, da vsaka malenkost šteje. A v resnici je napačno izbrana malenkost še slabša izbira kot drago darilo, ki ni čisto po godu slavljenca. Pri napačno izbrani malenkosti namreč lahko izpade, ne le, da si darilo izbrala mimogrede in brez premisleka, ampak da ti je bilo zanj tudi škoda denarja. Če torej nameravaš podariti malenkost, izberi res nekaj takšnega, kar si tvoj fant želi!

3. Če ne veš, kaj podariti, podari kaj zabavnega! – Kadar si v zagati, je humor vedno dobra rešitev. Iskreno nasmejati nekoga pa je prav tako lepo darilo! Zato smešna in zabavna darila vedno vžgejo. V primeru, da nimaš ideje za darilo za fanta, ga skušaj z darilom nasmejati! Toliko pa ga že poznaš, da veš, kaj mu je smešno, kajne?

Nakup idealnega darila za valentinovo. Trgovine so okrog dneva zaljubljencev preplavljene z različnimi predlogi za darila, ki so sicer sama po sebi simpatična, vendar pogosto precej neuporabna. Preberi več …

Similar Posts:

Author Image
admin