Trendi sončnih očal

Trendi sončnih očal

Poletje je sicer že mimo, pa vendar se nošenje sončnih očal priporoča vedno, ko smo izpostavljeni sončnim žarkom, to velja tudi za jesen, zimo in pomlad. Ženska in moška sončna očala je potrebno kupiti pri optiku. Saj imajo le takšna očala vse ustrezne optične parametre in so tudi pravilno centrirana.soncna-ocala-trendi

So pa sončna očala, poleg tega da nudijo vrhunsko zaščito za naše oči, tudi modni dodatek. Našemu izgledu so torej pikan na i, saj dopolnijo naš modni slog in ga naredijo veliko bolj zanimivega in unikatnega.

Sončnih očal, kot modni dodatek, ne nataknejo na nos samo ženske, ampak je vedno več tudi moških, ki radi posežejo po modnih in vrhunskih moških sončnih očalih. Vsako leto na modnih revijah od New Yorka do Pariza in Milana modni oblikovalci napovejo nove modne smernice, tako za žensko kot tudi za moško modo. In zelo hitro te trende zasledimo tudi na naših ulicah.

Kot eden najbolj vročih hitov so zagotovo okrogli okvirji. To velja tako za sončna očala kot tudi za korekcijska očala. Gre za trend, ki je v preteklosti že navduševal množice. Na našo srečo pa se je vrnil v pravem trenutku. Tako da imamo možnost izbirati med okroglimi okvirji tudi mi. Temu trendu se ne izogibajo niti moški, vedno več je namreč pogumnežev, ki se odloči za okrogla moška očala.

Poleg okroglih okvirjev, so priljubljeni tudi pisani okvirji in stekla. Ženska in moška sončna očala z obarvanimi stekelci in okvirji kričečih barv našemu videzu vlijejo kapljico živahnosti, navihanosti in norčavosti. In prav zato se jim marsikdo le stežka upre.

Poleg že omenjenih dveh naj priljubljenih modnih trendov sončnih očal, pa lahko izpostavimo še dvobarvna sončna očala, prevelika očala in pa tudi očala iz devetdesetih let prejšnjega stoletja. Devetdeseta se namreč vračajo, zato le prebrskajte omare in si ponovno nadenite vaš najljubši okvir.

Similar Posts:

Author Image
admin