Print na majice za najrazličnejše priložnosti

Print na majice za najrazličnejše priložnosti

Najverjetneje ste že opazili, da vse več oseb nosi prav posebne majice z napisi. In to ne kakršnimi koli – temveč s personaliziranimi! Print na majice je v takšnem primeru dobrodošla izbira. Postopek pa je sila preprost. Na trgu lahko hitro najdete podjetja, ki vam ponujajo takšno storitev. Najlažje to naredite kar z brskanjem po spletu. Pri spletnem iskanju storitve print na majice boste naleteli na precej dobre ponudbe.

Print na majice je dobra izbira, ko se na primer odločate, da boste nekomu podarili prav posebno majico.

Potisk na majice ne more biti enostavnejši

Print na majice je dobra izbira, ko se na primer odločate, da boste nekomu podarili prav posebno majico. A podjetja vam še zdaleč ne ponujajo samo potiska na majice. Na voljo so vam še drugi kosi oblačil ter predmetov, na primer puloverji, predpasniki, kape, nakupovalne vrečke.

Print na majice ali kateri koli drug predmet je izjemno preprosta. Postopek izbire potiska opravite sami in sicer tako, da si najprej izberete želeni artikel. Sledi izbira barve, nato dodajanje slike ter besedila. Izbirate lahko med že obstoječimi dizajni. Preden oddate naročilo, opravite predogled izdelka. Če vam je končni izdelek všeč – oddajte online naročilo za potisk majice. V nasprotnem primeru se vrnite nazaj na ustvarjanje.

Potisk na oblačila za dekliščino in fantovščino

Potisk na majice je dobrodošla izbira še posebej za dogodke, ki niso prav vsak dan na sporedu. Če v kratkem s svojimi prijatelji ali prijateljicami načrtujete fantovščino oziroma dekliščino, računajte na to, da boste morali biti na dogodku tudi primerno oblečeni.

Zakaj na primer na veselem praznovanju pred poroko ne bi bili prav vsi oblečeni v majice, na katerih bi bil kakšen zabaven napis za bodočega ženina ali bodočo nevesto. V tem hipu imate zagotovo še dovolj časa, da preko spleta naročite nekaj dovolj velikih kosov majic ter jih kar sami ustrezno zasnujete. Prijatelji naj vam pomagajo pri izbiri velikosti, barve, napisa in slike majice na potisk.

Cena printa na majice

Če boste v kakšni prodajalni mimogrede želeli kupiti kakšno prikupno majico s potiskom, vas ta lahko hitro stane kar nekaj denarja. Ali ne bi bilo bolje, da si print na majico naredite kar sami. Usedite se za računalnik, poiščite spletno prodajalno in online kreirajte najzanimivejšo majico.

Print na majice vas bo konec koncev stal precej manj, kot da že narejene majice z napisi kupujete v prodajalnah.

Preberite si še naslednji članek: Najboljša ročna ura

Similar Posts:

Author Image
admin