Zunanji LED reflektorji

To so nizkoenergijska zunanja LED svetila, narejena iz nerjavečega jekla in umetne mase. LED varnostni zunanji reflektorji so kot nalašč namenjeni mokrim in vlažnim lokacijam. Idealna namestitev teh svetil je zgoraj ali spodaj pri razsvetljavi sten, osvetlitev droga za zastavo ali okolice, za zagotovitev varnosti na dovozu pred hišo in podobno. Z namestitvijo teh reflektorjev se zagotovi varnost in zaščita doma.

led-reflektorji

Tovrstna razsvetljava se uporablja tudi za brezskrbo gibanje po dvorišču, na terasi in tudi v bazenu ponoči, ko pade mrak. Tako lahko izven hiše uživamo še dolgo v noč, kar je še posebej prijetno poleti, ko je ozračje toplo in nam te luči omogočajo, da pečemo na žaru v krogu prijateljev in družine in si pričaramo na ta način nepozaben večer. Tudi če se bomo zunaj zavrteli ob prijetnih ritmih žive glasbe ali glasbe iz kasetofona, nam bo tovrstna zunanja razsvetljava pomagala, da ne bomo padli ali se zaleteli v kakšen rob ali steno, ali celo padli v bazen z vodo in si zmočili morda svečano obleko. Uporabni so tudi tekom dneva, če je ta bolj pust in temačen in slabo vidimo okolico našega doma. Tovrstna razsvetljava je cenovno ugoden prispevek k lepšem vzdušju doma in še poudarja vrednost našega doma in življenja okoli njega. Namestitev varnostnih luči nam ne vzame veliko časa in od nas ne zahteva pretiranega znanja in z lahkoto jih lahko sami namestimo, če je le malce mojstra v nas.. Na tržišču obstajajo različna tovrstna zunanja svetila, ki se razlikujejo po velikosti, jakosti, barvi in funkcionalnosti. Odločimo se za takšne, ki nam najbolj ustrezajo in nam bodo omogočili varno in prijetno gibanje izven našega doma tzunanjeudi po temi in nas bodo dolgo v noč ohranjali budne. Če je z nami zunaj dobra družba, je vsekakor vredno vložiti nekaj sredstev v ta svetila, ki nam bodo prinesla veliko veselja. Hkrati tudi ne porabijo veliko elektrike, ker so varčna in pustimo jih lahko goreti do zgodnjih jutranjih ur.

Velikokrat so prižgani reflektorji odvrnili od slabih namer vlomilce, ki so dvakrat premislili, ali bi vdrli v hišo ali ne, ker so se bali pretirane osvetlitve pri svojem nečednem poslu. Poleg osvetljenosti objekta, so se bali tudi alarmnih naprav, ki jih ima vsak pameten lastnik hiše, saj dandanes, v času krize, ni varen noben dom in in še tako močno in dobro ključavnico zna nepridiprav odpreti s svojimi skrivnimi pripomočki. Mnogi LED reflektor ima tudi senzorje, ki takoj zaznajo neljube obiske na našem teritoriju. Reflektorji na vrtu so dobrodošli tudi v zgodnjih jesenskih večerih, ko je zunajže temno in otroci še nočejo spat in se želijo igrati zunaj in ko so dobro osvetljeni in jim imamo pod nadzorom smo lahko prepričani, da se jim ne bo zgodilo nič hudega in da bodo po določenem času sami od sebe prišli nazaj v hišo in zaspali kot anglečki in sanjali lepe sanje do zjutraj.

Zato ne oklevajmo in si privoščimo uporabna, koristna zunanja svetila, ki nas bodo navduševala in pričarala nepozabne večere v vseh letnih časih.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin