Značilnosti Lumonola

Značilnosti Lumonola

Kakorkoli, vrnimo se k mojim izkušnjam. Kot sem že omenil, opazil sem večjo osredotočenost in definitivno nobenih škodljivih neželenih učinkov.

Edini problem je, da nisem vedel natančne količine vseh sestavin v dodatku (ker so zmešani skupaj), zato nisem želel pretiravati z dnevnim odmerkom.

Kljub temu pa sem pričakoval več od Lumonola, vendar dokler ne vem točnih količin vseh sestavin, priporočam le dnevni odmerek in nič več.

Sestavine (ali je Lumonol 100% varen?)

Lumonol vsebuje mešanico nootropikov za energijo, nootropike za koncentracijo in nootropike za spomin. Lahko ga zmešamo z destilirano vodo.

Glede na njihovo razalgo, na vašo uspešnost vplivajo tri pomembne stopnje :

Prva stopnja: anksiolitične lastnosti omogočajo nemoteno koncentracijo. To pomeni, da Lumonol zagotavlja boljše razumevanje, spomin in razpoloženje.

Druga stopnja: vazodilatacija poveča vitalni tok krvi. Povečan pretok krvi v možgane pomeni boljši spomin, koncentracijo in motivacijo.

Tretja stopnja: povrnitev vizije in poti v vašem življenju – dobro, tukaj bi se lahko za trenutek ustavili in razpravljali o tem. Recimo takole: če ste zadovoljni 99% časa, če ste produktivni, imate močno koncentracijo in dober spomin, lahko postanete precej uspešni pri tem, kar počnete.

Poglejmo si sestavine

a) Energijska mešanica (430 mg)

Energijska mešanica vsebuje dobro znano guarano, ginseng, vitamin B12 in verjetno malo skrivnostnega hordenina.

Problem, ki ga osebno vidim pri Lumonolu, je pomanjkanje podatkov o količini gramov vsake sestavine v energijski mešanici. Navajen sem na pomanjkanje teh informacij v industriji nootropskih izdelkov, saj bi te informacije lahko bile glavna konkurenčna prednost blagovnih znamk. Ampak še vedno upam, da se bo to v prihodnosti spremenilo…

Poleg hordenina, pri katerem primanjkuje raziskav, so vse druge sestavine zelo močne z veliko podatkov, ki podpirajo njihove učinke.

b) Mešanica za koncentracijo (515 mg)

Mešanica za koncentracijo vsebuje L-tirozin, acetil L-karnitin, PS in Noopept. Večina nootropskih dodatkov ne vsebuje Noopepta zaradi pomanjkanja podatkov, vendar Lumonol v glavnem stavi na ta nootropik.

Similar Posts:

Author Image
admin