Veliki raj za male in velike otroke

Veliki raj za male in velike otroke

Kje bi se vaš malček lahko počutil kot v raju? Ne veste? Odgovor je sila preprost: v veliki prodajalni z igračami. Slej ko prej ga boste morali popeljati tudi v takšen svet. Ko je otrok še majhen, igrače zanj večinoma izbirate kar sami. Ko zraste, pa že s prstom lahko hitro pokaže svojo najljubšo igračo.

Blagovna znamka Hubelino
Če je na embalaži igrače napisano Hubelino, ste lahko prepričani o visoki kakovosti izdelka.

Pri izbiri igrač za otroke pa je treba biti pozoren veliko bolj, kot si morda mislite. Svojemu malčku ponudite le zdrave in varne igrače. Odlična izbira so igrače iz lesa. Sicer pa na kakovost igrač v veliki meri vplivajo tudi proizvajalci. Ste že slišali za blagovno znamko Hubelino?

Kroglična steza Hubelino – finalistka za naj igračo

Če je na embalaži igrače napisano Hubelino, ste lahko prepričani o visoki kakovosti izdelka. Igrače svetovno uveljavljenega proizvajalca prihajajo iz Nemčije. Izdelane so iz visokokakovostnega ter okolju prijaznega materiala. Med finalistkami igrač te znamke je na primer igrača v obliki kroglične steze.

Komplet Kroglična steza vsebuje 120 barvnih gradbenih kosov v različnih velikostih. Gradniki prijetnih barvnih odtenkov omogočajo, da malčki svojo pot ustvarjanje še bolj razširijo. Pri tem ste jim lahko v veliko pomoč tudi sami. Odlična novica je tudi ta, da so deli kompleta združljivi z Lego Duplo kockami.

Hubelinova gradbena preproga v različnih barvnih odtenkih

Igra brez gradbene preproge zagotovo ni dovolj učinkovita. Poznate Hubelinovo gradbeno preprogo, ki jo lahko kupite v številnih barvnih odtenkih? Za fantke je še posebej mikaven plav barvni odtenek. Sicer pa barvne blazinice vključujejo izboljšane izhode za še stabilnejše zajemanje gradbenih komponent.

Preproga je osnova za gradnjo stebrov steze z žogo in za širitev igralne površine. Odlično se ujema tudi z drugimi podobnimi sistemi za igranje. Na voljo so vam gradbene blazinice v treh različnih dimenzijah.

Najbolj pestra izbira igrač Hubelino

Igrače svetovno uveljavljenega proizvajalca so vam na voljo v vseh dobro založenih specializiranih prodajalnah z igračami. Izbire je veliko, glede na otrokovo starost in sposobnosti pa se morate odločiti za najprimernejšo igračo. Pri tem vam lahko odlično svetujejo strokovno podkovani ter izkušeni prodajalci.

Sicer pa tovrstne produkte za svoje malčke lahko po dostopnejši ceni naročite tudi v spletni prodajalni.

Preberite si še naslednji članek: Kuhanje kot igra

Otrok se bo skozi kuhanje naučil odgovornosti, delavnosti ter seveda zdrave prehrane. 

Similar Posts:

Author Image
admin