Čakanje na toplo vodo v umivalniku je lahko nadležno

Čakanje na toplo vodo v umivalniku je lahko nadležno

Električni grelnik vode Bosch Tronic 3000 T je idealna rešitev za problem vroče vode, če se umivalnik ali kopalnica nahaja predaleč od glavnega grelnika vode. Čakanje minute ali dveh, da bi topla voda prišla do pipe, ni niti udobno niti ekonomično. Ti majhni grelniki vode lahko zagotovijo skoraj takojšnjo toplo vodo, kadarkoli in kjerkoli jo potrebujete. Grelnik vode z majhnim rezervoarjem je enostavno namestiti, če imate prave orodja in nekaj izkušenj. Lahko tudi najamete vodovodarja ali električarja, da ga varno namestite.

Boschev Tronic 3000 T je videti kot dober pripomoček, ki zelo hitro segreje hladno vodo. Zagotavlja dovolj tople vode za umivanje rok ali za čiščenje umazane posode. Majhen rezervoar je premajhen, da bi napolnil kad ali da bi zagotovil dovolj vode za dolgo tuširanje. Kljub temu pa se lahko namesti kot bojler za toplo vodo za pipe, ki se nahajajo daleč od glavnega grelnika vode.

Največji težava pri tem grelniku vode z majhnim rezervoarjem je, da iz tlačnega varnostnega ventila sprosti odvečno toplo vodo. To je pomemben varnostni ukrep, vendar je lahko nadležno in povzroči umazanijo. Zato boste morda morali narediti nekakšno drenažno povezavo ali nastaviti posodo, kamor bo ta odvečna voda odtekla.

Čakanje na toplo vodo v umivalniku, ki je daleč od primarnega vira ogrevanja, je lahko nadležno – hladna voda iz notranjega umivalnika preprosto ni uporabna, vodovodna linija za toplo vodo do vsakega umivalnika v domu ali podjetju pa zahteva čas in je lahko zelo draga. Da bi dobili toplo vodo tam, kjer je to potrebno, je najboljša rešitev uporaba grelnika Bosch Tronic 3000T ES4 – 15-litrski električni grelnik z majhnim rezervoarjem.

Boschev Tronic 3000T ES4 se lahko uporabi kot dodatek primarnemu grelniku vode ali pa se namesti pod eno pomivalno korito. Pravzaprav lahko Tronic 3000T ES4 uporabimo na tri različne načine: kot edini vir ogrevanja vode za eno pomivalno korito, kot dodatek k obstoječemu grelniku vode, ki je nameščen daleč od umivalnika, ali kot vmesni del vgrajen z grelniki vode brez rezervoarja, ki se spopadajo z efektom intermitentne hladne vode.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin