Strešni nosilci za tovorna vozila iz odpornega aluminija

Strešni nosilci za tovorna vozila iz odpornega aluminija

Strešni nosilci za vozila so na sploh izjemno koristni pripomočki, še posebej če pogosto s seboj prevažamo kakšne večje predmete. Še zdaleč pa ni vseeno, kakšne avto nosilce za streho izberemo. Med najrazličnejšimi proizvajalci se nahaja tudi podjetje Nordrive, ki je poznano tudi po vrhunski proizvodnji strešnih nosilcev za tovorna vozila.

Nordrive strešni nosilci za tovorna vozila so izdelani po meri naročnika. Odlikujejo pa se predvsem po izjemno visoki nosilnosti. So aerodinamični, kompaktni in ponujajo nadvse udobno ter prijetno vožnjo.

strešni nosilci za tovorna vozila
Izjemne koristi strešnih nosilcev za tovorna vozila boste spoznali, če se odpravljate na daljši izlet. So pa tudi odlična izbira za obrtnike, ki prevažajo tovor s svojimi gospodarskimi vozili.

Nosilci za streho tovornega vozila iz odpornega aluminija

Kakovost strešnih nosilcev za tovorna vozila je odvisna zlasti od materiala. Nordrive proizvaja tovrstne izdelke iz odpornega aluminija. Takšni so v primerjavi s tistimi, ki so izdelani iz železa, precej lažji pa tudi bolj kakovostni. Lahko prenašajo tudi izjemno ekstremne obremenitve in visoko nosilnost – do 200 kilogramov.

Zgornja stran tovornih nosilcev je prevlečena s posebno protizdrsno gumo. Ta učinkovito preprečuje premikanje samega tovora po strešnem nosilcu.

Povsem preprosta in hitra montaža tovornih nosilcev

Ena od ključnih prednosti, ki jih prinašajo aluminijasti strešni nosilci za tovorna vozila, je tudi ta, da je njihovo nameščanje sila preprosto in vam vzame le malo časa. Namešča se jih na tovarniško predpisane pozicije. Vozilu se 100 % prilegajo.

Tovrstni dodatki za tovorna vozila so oblikovani aerodinamično. To je izjemno pomembno, ker zavzemajo veliko površine na terenskem vozilu. To ustvarja velik zračni upor. Aerodinamična izdelava pa vam prav tako zagotavlja neslišno vožnjo brez močnega zvoka nosilcev. Na voljo so še dodatki za takšne nosilce. Slednji omogočajo precej lažji pa tudi bolj varen prevoz.

Univerzalni strešni nosilci.

Odlična izbira za številne obrtnike

Strešni nosilci za tovorna vozila so zlasti dobrodošla ter zaželena izbira za številne obrtnike, ki se iz dneva v dan soočajo z zadrego, kako iz ene lokacije na drugo pripeljati tovor večjih dimenzij. Če tega nikakor ni možno spraviti v notranjost gospodarskega vozila, je vsekakor najbolje, da se primerno namesti na streho vozila.

Ker so tovrstni strešni nosilci narejeni tipsko, so primerni za najrazličnejše modele vozil. Montaža pa je, kot smo že omenili, povsem preprosta in pravzaprav ne zahteva nobenega posebnega dodatnega orodja.

Preberite še članek Zakaj v tovorna vozila nameščati kakovostne zaščitne podloge?

Similar Posts:

Author Image
admin