Zakaj v tovorna vozila nameščati kakovostne zaščitne podloge?

Zakaj v tovorna vozila nameščati kakovostne zaščitne podloge?

Si predstavljate, da v svojem avtu ne bi imeli zaščitnih podlog? Sčasoma bi se v njem nabralo veliko umazanije, ki se je zlepa ne bi mogli kar tako rešiti. Na dolgi rok bi slednje vplivalo tudi na vrednost vašega vozila. Še toliko bolj pa so kakovostne zaščitne obloge dobrodošle v tovornih vozilih, v katerih se prevaža še toliko zahtevnejši material.

Za tovorna vozila so daleč najprimernejše tipske zaščitne podloge. Na voljo različni tipi. Med drugim tipske zaščitne podloge za tovorna vozila iz tekstila ali iz gume.

Tipska korita za prtljažnike tovornih vozil

Za tovorna vozila se odlično obnesejo tudi tipska korita, ki se nameščajo v prtljažni prostor. Gre za vrsto korita, ki ima lastnosti gume. Ima visoke robove in je izdelano po meri vozila. Ena od prednosti je na primer ta, da odlično preprečuje drsenje tovora.

Kakovostne tipske zaščitne obloge za tovorna vozila
Kakovostne tipske zaščitne obloge za tovorna vozila so dobrodošle v tovornih vozilih, v katerih se prevaža še toliko zahtevnejši material.

V osrednjem delu vozila so zelo uporabne tipske tekstilne preproge. Odlična izbira so takšne, ki imajo bolj mehko površino in so narejene iz 100 % polipropilena. Popolnoma se lahko prilagodijo notranjosti vozila. Izdelane so iz vodoodpornega materiala. Vključujejo poseben gel, ki preprečuje drsenje po tepihu.

Karakteristike vrhunskih zaščitnih podlog

Zaščitne podloge za tovorna vozila morajo biti še toliko trpežnejše. Dobrodošlo je, če so izdelane iz rahlo upogljive trde plastike. Namen zaščitne podloge je namreč tudi ta, da se tovor lažje premika. Plastika pa je obenem odlično odporna na večino vrst kemikalij. Življenjsko dobo uporabe potovalnega dela kombija oziroma druge vrste tovornega vozila omogočata tudi gostota in debelina plastike zaščitne podloge. Ostri in težki robovi vsekakor ne bi zmogli biti kos podlogi za tovorni prostor.

Precej pomembno je tudi to, na kakšen način se lahko tipske zaščitne podloge za tovor montirajo. Če je montaža preprosta, je to še toliko bolje za uporabnika. Tovorna podloga se mora povsem preprosto razširiti po tovornem prostoru ter namestiti na točno določena mesta. Podloga mora biti opremljena z luknjami za pritrjevanje.

Lahka teža in protikorozijska zaščita podloge za vozilo

Dobro je, če tipske zaščitne podloge za tovorna in druga vozila ponujajo tudi dovolj učinkovito protikorozijsko zaščito. Vemo, da udrtine in praske lahko kaj hitro povzročijo nastanek rje. Podloga iz kakovostne plastike lahko dobro zaščiti pred uničenjem ter razpadanjem tovornega prostora.

Tipske zaščitne podloge za tovorna in druga vozila ponujajo tudi dovolj učinkovito protikorozijsko zaščito

Za piko na i poskrbi lahka teža tipske zaščitne podloge. Ta lahko tehta samo nekaj kilogramov. Slednje je odvisno predvsem od vrste vozila.

Similar Posts:

Author Image
admin