Klubske mizice so postale osrednji element dnevne sobe

Klubske mizice so postale osrednji element dnevne sobe

Mizice smo začeli uporabljati kot odlagalno površino za revije, knjige in daljinske upravljalnike. Hkrati jih uporabljamo pri pitju čaja in kave ter klepetu z obiskovalci. Klubske mizice so sčasoma prerasle svoj prvotni namen odlagalne površine ter postale tudi obvezen modni dodatek v dnevni sobi. Zaradi svoje multifunkcionalnosti morajo biti klubske mizice narejene iz odpornih, a vseeno za oko privlačnih materialov.klubska-mizicaS svojo stilsko dovršenostjo dnevnemu prostoru dodajo zaključen videz klasike, kmečkega podeželja, rustikalnosti ali retra. Izbira stila je popolnoma vaša.

Različni materiali za različne stile

https://www.youtube.com/watch?v=yzOoMTKoD1Q

Mizice so narejene iz različnih materialov, so različnih velikosti, barv in dizajnov. Vse klubske mizice so izdelane iz vrhunskih materialov in so obstojne na umazanijo, udarce in praske.
Pred nakupom nove mizice se morate odločiti kakšen dizajn želite. Pri Volino.si lahko izbirate med dizajnom klasične, preproste in funkcionalne lesene mizice, retro mizice iz temnega lesa z brezčasnim videzom, sodobne mizice s kombinacijo kaljenega stekla in MDF materiala ter moderni oblikovalski slog s prozornim kaljenim steklom in čistimi linijami.

Ljubitelj klasike ali ljubitelj modernega oblikovalskega sloga

Pred nakupom nove klubske mizice bodite pozorni na namen nakupa in kasnejšo uporabo mizice. Odločiti se morate ali boste novo mizico kupili za zgolj stilsko dopolnitev in dovršenost dnevne sobe ali želite, da se mizico uporablja tudi za odlaganje stvari, branje, občasen obrok in v druge namene. Če želite imeti mizico za prvi namen, potem se odločite za bolj moderen videz mizic s stekleno površino, ki bo s svojo obliko navdušila vaše obiskovalce. Na voljo imate tudi mizice iz črnega stekla. Za posameznike, ki želite mizico uporabljati v različne namene pa svetujemo izbiro kombinacije MDF materiala in stekla, ki bosta dnevni sobi dala videz svežine in kvalitete. S svojo elegantno dovršenostjo klubske mizice povežejo tudi druge kose vašega pohištva v dovršeno celoto.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin