Med najboljšimi prijatelji

Živa Vadnov je svetovna popotnica, plesalka, študentka, voditeljica zabavne oddaje Bonboniera in mladinske oddaje Slovenski vodni krog ter miss Slovenije 2004. Pogovor z njo je razkril, da je preprosto dekle, nasmejana, prijazna, zelo komunikativna in topla oseba ter zagotovo ena tistih, ki jim medijska izpostavljenost ni stopila v glavo. Lahko bi bila vzor mnogim, tudi vsem skrbnikom pasjih kosmatincev. Če bi znala govoriti, bi temu pritrdila njena Agi in Doni.

Živa je doma stran od mestnega vrveža, obdana z zelenjem, ptičjim petjem, gozdnimi jagodami in avtohtonimi vrstami rastlinja (za katere z veliko ljubezni skrbi njen oče). Zdi se, da se tam že od mladih nog izredno dobro počuti, saj si s fantom zdaj opremljata stanovanje v hiši, ki nosi vrednost preteklega časa in ki jo je s svojimi rokami postavil njen oče. On pa je tudi človek, ki je Živo »okužil« z ljubeznijo do psov. Ker je lovec, so bili pri hiši vedno dva ali trije štirinožci, ki so se z njim odpravljali v gozd. »Zame bi res lahko rekli, da sem pasjeljubka.

Seveda so mi všeč tudi druge živali, mačke, konji, morski prašički, ptice, na vrtu za našo hišo so se včasih pasle srne, celo medvedek si je pred leti prišel brusit kremplje ob deblo naše lipe … Ampak najbolj sem nora na pse!« Živa je imela doma že hrčka Mini (takrat je brala Disneyjeve pravljice), tri morske prašičke Muko, Bobija in Rono, celo polha in skobca ter zajce in kanarčka. Mama ji je nekoč kupila papagajčka Kokija, na vrtu pa je našla želvo. »Želela sem jo obdržati. Takrat sem imela pet let, in ko me je oči vprašal, ali hočem želvo ali psa, sem se odločila za psa – svojega prvega kužka, ki je poginil pred tremi leti.« Živa je torej pasjeljubka že od petega leta.

Similar Posts:

Author Image
admin