Kodralnik las

Si želite lepo pričesko in popoln videz za danes zvečer? Kodralnik las vam lahko pomaga, da boste imele osupljive kodre, ki bodo zdržali celo noč. Kodre si lahko naredite tik pred odhodom, ker jih boste naredile zelo hitro in enostavno.kodralnik las

Tako vam ne bo potrebno več sedeti ure in ure za ogledalom in si navijati lase počasi, prav tako pa ne boste potrebovale zapravljati denarja za frizerja, ki bi vam urejal pričesko za večer. Za kodre se odloči vedno več deklet, ker so z njimi res lepe in elegantne.

Kodralnik las poskrbi za kodre v nekaj minutah

Z kodralnikom las si boste pričesko lahko uredile kar v nekaj minutah, tudi tik pred tem ko se boste odpravile ven. Vse kar boste potrebovale je elektriko, brez katere kodralnik ne bo delal, saj ga je potrebno priključiti. Nato pa lahko pričnete z kodranjem.

Z kodralnikom las do popolne pričeske

Urejanje pričeske z kodralnikom je zelo enostavno. Najprej si lase razčešite, da boste lažje vse skupaj opravljale, nato pa vzemite prvi šop las, ki naj ne bo predebel in ga vstavite v kodralnik za lase, ter zaprite pokrov. Kodralnik bo sam posesal še preostanek las, ki jih niste sami vstavili in vam jih bo skodral. V njem je krogla z keramičnimi ploščicami, ki bo vse to opravila. Ko boste imele lase v kodralniku pa na njem držite stikalno, vse dokler ne zaslišite štirikrat piska, takrat so lasje skodrani in lahko vse to ponovite še na ostalih laseh in si ustvarite neverjetno pričesko.

Kakšne značilnosti ima kodralnik las?

Značilnosti, ki jih ima kodralnik las in vas bodo navdušile so:
– Da ima nastavljive 3 stopnje toplote
– Z njim si boste lahko delale različne kodre
– Ima način mirovanja
– Se po eni uri izkopi sam
– Je izredno hiter
– Ima slovenske navodila
– 2,5 m kabla in 250V napetosti
– Ima keramično prevleko, ki ščiti vaše lase
– Ima indikator za pripravljenost, vklop in izkop
Vse te lastnosti delajo kodralnik las edinstven in ženske so več kot navdušene nad njim. Ima zelo veliko pozitivnih strani in tudi njegova hitrost je obnorela ženski svet. Z njim boste prišle do osupljive pričeske vedno, ko si boste to zaželele, brez da boste potrebovale svojega frizerja in zanj odštele kar precej denarja.

Similar Posts:

Author Image
admin