Zmogljivost snežne freze Troy Bilt Storm 2410

Zmogljivost snežne freze Troy Bilt Storm 2410

Pri snežni frezi Troy Bilt Storm 2410 je ročica za upravljanje svedra neprijetno postavljena. Nahaja se precej nizko in na sprednji strani stroja, tako da se je uporabnik vedno prisiljen prepogniti, ko je treba izvesti prilagoditev. To je neprijetno, ko ostri zavoji zahtevajo pogoste preusmeritve. Drobne spremembe povzročajo velike spremembe v kotu izmeta, zato je prilagoditev težavna.

Kljub temu, da ni preveč priročno, bom rekel, da s kontrolami ni nič narobe. Nimam strahu, da bi led ali manjši delci zamašili kakšen zapleten ali občutljiv mehanizem krmilne ročice, kar je morda najbolj pričakovana težava pri cenejših strojih.

Dejstvo pa je, da imajo vrhunski stroji priročne kontrole, ki so tudi zanesljivi – nedvomno veliko lažje za upravljavca, zlasti v tesnih mestnih okoljih, ki zahtevajo spretnost. Pri Troy Bilt Storm 2410 (https://www.thehousista.com/troy-bilt-storm-2410-review/) je tudi očitno pomankanje žarometov ali ogrevanih ročajev, kar dodatno zmanjšuje njegovo učinkovito uporabo.

Zmogljivost?

Kako dobro pa dejansko čisti sneg? Reklama za stroj pravi, da očisti do 30 cm. 30 cm snega? Seveda. Ampak to je snežna freza in ne metalec plundre ali ledu. Kup plundre, ki ga je pred moj dovoz potisnil mestni plug, snežna freza 2410 ne bo odpihnila daleč vstran, temveč ga bo samo odvrgla nekaj centimetrov stran od ohišja.

Stroj se redko ustavi v normalnih snežnih razmerah, vendar ne pričakuje, da bo zrezal stisnjene kupe ali blato brez večkratnih poskusov. Večkratne hitrosti naprej so si tako podobne, da ne pomagajo pri spremenljivih količinah snega. Zdi se, da lahko 2410 ostane na polni hitrosti, če pa snežna obremenitev prečka kritično maso, je treba stroj potiskati naprej centimeter za centimetrom.

Kako v jesenskem času očistiti fasado?

Pri čiščenju fasad lahko uporabite več različnih pristopov. Odvisno od vrste fasade ter stopnje umazanije, ki se je na njej nabrala, boste morda morali uporabiti tlačni čistilec, kemično čistilo ali ročno čiščenje. V tem izčrpnem vodniku vam bomo pokazali, kako očistiti fasado z vsako od teh metod.

Če je vaša fasada izdelana iz opeke ali kamna, je pomembno, da jo najprej operete s tlačnim pranjem. S tem boste odstranili vso sproščeno umazanijo in ostanke, ki bi lahko poškodovali površino, če bi jo čistili s krtačo. Ko ste fasado oprali pod pritiskom, lahko preidete na uporabo kemičnega čistila.

Na voljo so različna kemična na trgu, vendar morate vedno izbrati takšnega, ki je posebej zasnovan za čiščenje fasad. Čistilo nanesite na površino z razpršilcem in ga pustite delovati priporočeno dolgo. Po tem času lahko čistilo sperete s tlačnim čistilcem.

Če je vaša fasada izdelana iz stekla, morate biti previdni, da ne poškodujete površine. Stekleno fasado je najbolje očistiti z ročno metodo čiščenja. Pri tem z mehko krpo ali krtačo nežno zdrgnite površino. Uporabiti morate tudi blago čistilno raztopino in se izogibati uporabi ostrih kemikalij.

Ko ste fasado očistili, jo je treba zaščititi pred prihodnjo umazanijo. To lahko storite z uporabo posebne mase. Tako boste ustvarili pregrado, ki bo otežila prijemanje umazanije in smeti na površino. Za dodatno zaščito fasade lahko nanesete tudi poseben premaz.

Če boste upoštevali te korake, boste imeli čisto fasado, ki bo zaščitena pred prihodnjimi poškodbami.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin