Najbolj učinkovita dieta za hitro hujšanje!

Najbolj učinkovita dieta za hitro hujšanje!

Skoraj vsak od nas se je na neki točki svojega življenja boril s prekomerno telesno težo. Če ste kdaj bili na dieti, veste, kako težko je najti in izbrati tisto pravo. V nadaljevanju si lahko preberete, katera dieta je za hitro hujšanje najbolj učinkovita.

Načelo diet za hitro hujšanje je uživati živila, s katerimi boste izgubili več kalorij, kot jih zaužijete. Glavno pravilo diet za hitro hujšanje je, da se strogo držite vseh navodil.

Najbolj priljubljene diete za hitro hujšanje

Štetje kalorij, strog režim in živila z nizko vsebnostjo maščob so najpogostejši razlogi, zakaj ljudje opustijo učinkovite diete za hujšanje.

Nekatere od najboljših diet za hitro hujšanje:

  • dieta z limono,
  • dieta s krompirjem,
  • dieta z lubenico,
  • dieta z zeljem

Ena izmed najbolj učinkovitih diet za hitro hujšanje je dieta z limono. Splošno je znano, da limona pomaga pri topljenju maščobnih oblog in omogoča detoksifikacijo organizma. Ta dieta ne sme trajati dlje kot tri dni, saj je limona zelo močna. Izkušnje številnih uporabnikov so pokazale, da lahko v treh dneh izgubite do 3 kilograme.

Druga dieta za hitro hujšanje je krompirjeva dieta. Prehrana, ki temelji na osnovi krompirja, je izjemno priljubljena, predvsem zato, ker je krompir poceni in lahko dostopen. Ta tip diete trajala 3, 5, 7 ali 14 dni. Vse je odvisno od vaše telesne konstitucije. S krompirjevo dieto lahko izgubite tudi do 6 kg. S krompirjem lahko kombinirate tudi drugo zelenjavo.

Vas zanima kako shujšati s pomočjo lubenice? Dieta z lubenico je daleč najboljša poletna dieta. Idealna je za hitro hujšanje. Traja naj samo 5 dni, a če imate radi to sadje, vam to ne bo težko. Poleg tega, da vam pomaga izgubiti odvečno težo, je ta dieta perfektna za razstrupljanje telesa.

Med najboljše diete za hitro hujšanje spada zagotovo tudi dieta z zeljem. V samo 7 dneh lahko izgubite do 7 kilogramov. Kilogrami bodo kopneli brez telesne vadbe. Jedilnik je zelo preprost. Iz zelja lahko pripravite ogromno okusnih jedi, zelo enostavno pa ga je kombinirati z drugo zelenjavo.

Preberite si še članek o koloidnem srebru z naslovomMožne prednosti jemanja koloidnega srebra v obliki prehranskih dodatkov“.

Najučinkovitejša dieta za hitro hujšanje

Čeprav so se omenjene diete izkazale za zelo učinkovite, se je pojavila še ena, ki grozi, da bo zavzela sam vrh. Dieta traja šest dni. Predvidena je vsakodnevna prehrana, ki je bogata z beljakovinami in ogljikovimi hidrati. Vrstni red je treba upoštevati. V vseh šestih dneh se je treba popolnoma odreči sladkorju, za žejo pa lahko pijete navadno vodo, zeleni ali črni čaj.

Prvi dan je dovoljen vnos nenasičenih maščobnih kislin in omega-3 maščob, ki jih lahko najdete v ribah. K ribamam lahko dodate malo špinače. Drugi dan je na vrsti zelenjava. Najbolje je jesti kuhano zelenjavo. Tako bo vaše telo najbolje oskrbljeno s hidrati in vlakninami, potrebnimi za zdravo prebavo.

Tretji dan vnesite beljakovine. Piščanec vam bo priskrbel zadostno količino beljakovin. Najbolje je jesti piščančje prsi brez kože. Ta dan lahko jeste tudi piščančjo juho. Četrti dan se vrnite k ogljikovim hidratom. Tokrat jih vzamite iz žitaric. Na vašem jedilniku se lahko znajde katerakoli vrsta žitaric.

Peti dan uživajte mlečne izdelke, da bi obnovili mineralne zaloge. Najboljši način, da jih nadomestite, je, da jeste sir. Vsebuje malo kalorij in veliko kakovostnih beljakovin. Izberite sveži sir z nizko vsebnostjo maščob. Zadnji dan, najbolj učinkovite diete za hitro hujšanje, uživajte samo sadje. Sadje vam bo dalo veliko dozo energije.

Similar Posts:

Author Image
admin