Lastnosti plinskega žara Weber Spirit E210

Lastnosti plinskega žara Weber Spirit E210

Poleg majhne velikosti je to zelo osnovni žar na plin. Ponuja zelo malo dodatkov. Dva gorilnika proizvajata 26.500 BTU toplote pod površino z 2.322 cm3 in rešetkami iz litega železa, prevlečenih s porcelanom. To ni močan žar; potrebuje dolgo časa, da se segreje. Vendar pa rešetke držijo veliko toplote in omogočajo dober prenos. Ta žar bo dobro spekel zrezke ali burgerje. Temperaturno območje je široko, zato je kuhanje pri nizki temperaturi zelo dobro. Konstrukcija z dvemi gorilniki daje dovolj prostora za kuhanje celega piščanca ali pečenke, vendar je zmogljivost omejena. Seveda, vsakdo, ki želi kupiti žar te velikosti, ne išče velikega prostora za kuhanje.

Izdelava je dobra. Weber je opustil kakovostnejše nerjaveče jeklo in s tem nekoliko spustil ceno, tako da Weber Spirit E-210 (https://www.theamericanhouse.net/weber-spirit-e-210-review/) ni tako trpežen kot pretekli modeli, vendar je žar še vedno dobro izdelan. Večina žara je iz emajliranega jekla (nekaj, pri čem je Weber zelo dober) in ga priporočam bolj, kot dražjega Spirit S-210 iz nerjavečega jekla.

Od znanega proizvajalca žarov Weber, je linija plinskih žarov Spirit del modelov za začetnike. Če iščete žar ki je namenjen za 3 do 4 osebe in ste pripravljeni plačati več za boljšo kakovost izdelave v primerjavi z drugimi žari, je lahko Weber Spirit II E-210 pravi žar za vas.

Weber je izdal nov model E-210 za leto 2018, Weber Spirit II E-210. Spodaj smo naredili povzetek funkcij, ki jih ima nov model.

Zunanjost hiše naj bo urejena

Pomembno je, da je fasada vaše stavbe čista in brez umazanije in drugih nanosov. S tem ne boste le izboljšali privlačnosti svoje nepremičnine, temveč lahko tudi podaljšate življenjsko dobo obloge in drugih zunanjih materialov. Toda kako očistiti fasado?


Fasado stavbe lahko očistite na več načinov, in sicer pranje pod pritiskom, kemično čiščenje in ročno čiščenje. Najprimernejša metoda je odvisna od vrste površine, ki jo je treba očistiti, in stopnje umazanije. Tlačno pranje je učinkovit način za odstranjevanje težkih nanosov umazanije in mahu s površin, kot so opeka, kamen in beton. To metodo lahko uporabljajo le izkušeni izvajalci, saj lahko ob nepravilni uporabi poškoduje občutljive površine.

Pri kemičnem čiščenju se na fasado nanese čistilna raztopina, ki se nato splakne z vodo. Ta metoda se pogosto uporablja za odstranjevanje trdovratnih madežev in sledi, ki jih ni mogoče odstraniti s tlačnim pranjem ali ročnim čiščenjem. Ročno čiščenje je najbolj delovno intenzivna možnost za čiščenje fasade stavbe, in je tudi najučinkovitejša za odstranjevanje manjših delcev umazanije in madežev. Če želite to metodo uporabiti, boste potrebovali gospodinjske čistilne izdelke in krtačo.

Če niste prepričani, katero metodo uporabiti, se posvetujte s strokovnim čistilnim podjetjem, ki bo znalo oceniti, kako najbolje ravnati v vašem primeru.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin