Termalna voda naj bi bila polna čudežnih učinkov

Termalna voda naj bi bila polna čudežnih učinkov

Termalna voda se najpogosteje povezuje s kopanjem v bazenu v toplicah. Prav tako se lahko uporablja za pitje. Blagodejni učinki naravnih izvirov termalne vode naj bi zelo učinkovito vzpostavljali ravnovesje med zdravjem, lepoto in dobrim počutjem. Zdravilna voda naj bi ugodno vplivala tudi na zmanjševanje negativnih vplivov na zdravje ter posledic stresa, ki je skorajda nujen spremljevalec sodobnega načina življenja.

Kopel v termalni vodi naj bi sproščala tudi napetost v mišicah ter povečevala prekrvavitev tkiv, prav tako naj bi poživljala in krepila obrambne mehanizme organizma. Lahko torej rečemo, da je termalna voda naravno zdravilo, ki lahko zelo blagodejno vpliva na dobro počutje ljudi.

Pitnost termalne vode

Še ena od značilnosti termalne vode je ta, da jo lahko tudi pijemo. Njeno pitje naj bi imelo številne pozitivne učinke na zdravje in vitalnost našega telesa. S pitjem zdravilne vode lahko poskrbimo k učinkovitemu dodatnemu čiščenju telesa – zaradi specifične, nizke vrednosti mineralov.

V termah goste spodbujajo k rednemu pitju termalne vode. Steklenico sveže vode ponudijo prav vsakemu, ki pride v toplice na oddih.

Še nekatere lastnosti zdravilne vode v termah

Termalna voda naj bi torej imela številne pozitivne učinke, ki blagodejno vplivajo na naše počutje pa tudi na zdravje. Pri nas smo lahko na sploh srečni, da imamo še vedno odlično pitno vodo, kljub temu pa ni vsaka termalna, ki zaradi specifične vrednosti mineralov še dodatno prispeva k čiščenju našega telesa.

Termalno vodo lahko pijemo, ker ima številne pozitivne učinke na zdravje
Termalno vodo lahko tudi pijemo, ker ima številne pozitivne učinke na zdravje in vitalnost našega telesa, lahko pa doprinese tudi k dodatnemu čiščenju telesa – zaradi specifične, nizke vrednosti mineralov.

S pitjem zdravilne vode naj bi se tudi osvobajali, osrečevali in lajšali bolečine. Gibanje v takšni vodi zmanjšuje napetost mišic in povečuje gibljivost in krepitev mišične moči. Deluje protivnetno in preprečuje nadaljnji razvoj bakterij. Plavanje v njej sprošča hormone sreče oziroma endorfine in pospešuje celjenje ran in blaženje bolečin.

Energetsko polje termalne vode

Voda v termah ima energetsko polje – biopolje, ki pozitivno vpliva tudi na naše biopolje oziroma na naše psihično ravnovesje oziroma auro. Znano je, da se človekova avra žarkasto širi iz njegovega telesa. To je podobno kot denimo špice od kolesa. Sestavljena pa je iz vseh barv spektruma. Pri različnih osebah se barvne kombinacije razlikujejo in pri vsaki osebi se nenehno spreminjajo.

Oglejte si video z reiki energijo za čiščenje avre in zagotovo boste občutili izboljšanje. Še boljše rezultate pa boste dosegli, če se boste odpravili v terme in se kopali v termalni vodi.

Omenjene barve naj bi odsevale čustvena pa tudi mentalna stanja človeka in so pomembna pri delovanju posameznika in ljudi okoli njega.

Similar Posts:

Author Image
admin