Lastnosti WC školjke TOTO Ultramax II MS604114CEFG

Lastnosti WC školjke TOTO Ultramax II MS604114CEFG

Element udobja, ki se lahko pogosto prezre, je višina školjke. Toto Ultramax II MS604114CEFG ima univerzalno višino, kar pomeni, da je višja od tradicionalnih stilov in vsekakor bolj primerna za človeško telo. Brez sedeža je višina roba izmerjena pri 41 cm in nekaj več kot 43 cm s sedežem. To omogoča, da je školjka Ultramax II MS604114CEFG malce bolj dostopna uporabnikom, ki imajo težave pri sedenju ali stanju zaradi težav s sklepi, poškodb ali celo invalidnosti. Izdelek je v skladu s predpisano višino.

Prav tako je prevlečen s SanaGloss, ki je posebej zasnovan za preprečevanje nabiranja odpadkov in bakterij v notranjosti školjke. Gladka površina bo pomagala ustvariti čistejše okolje po vsakem splakovanju.

Oblika – To je estetska enodelna straniščna školjka, ki ima očitne gladke robove, ki obkrožajo kotliček in sprednji del sklede. To po mojem mnenju daje sodoben izgled, ki bo dopolnjeval modernistične teme v kopalnici, ki ponavadi vsebujejo svetlejše barve, zaradi česar je bombažna bela barva na tem modelu idealna izbira.

Prostor – Zavedamo se, da vsi ne bodo imeli na voljo veliko prostora. Včasih so stranišča zelo majhni prostori, ki zahtevajo kompaktno obliko. Da se sploh začnemo pogovarjati o tem, kakšne velikosti lahko vaša kopalnica sprejme, merite od stene do stene z merilnim trakom in zabeležite številke. Dimenzije tega produkta so 72x42x73 cm.

Zaključek

Toto MS604114CEFG # 01 je vsekakor eden tistih modelov, ki ga v srednje/visokocenovnem razredu ne smemo spregledati. Od tistega, kar smo zbrali iz različnih virov, povratne informacije kažejo večinoma pozitivne trende in obstajajo številne možnosti vključitve, ki bodo na koncu naredile to nadgradnjo v vašo trenutno postavitev vredno truda.

Enodelna straniščna školjka Toto UltraMax II (5 litrov na splakovanje). Univerzalna višina in znak odličnosti (People Planet Water)

Toto UltraMax II ima elegantno, enodelno zasnovo, ki bo takoj polepšala videz vaše kopalnice. Enodelna zasnova ni le estetsko prijetna, temveč ponuja tudi lažje čiščenje v primerjavi z dvodelnim straniščem.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin