Gumi tepihi za avto

Gumi tepihi za avto

Verjetno si vsi želite zaščiti svoje vozilo pred umazanijo in mokroto, ki lahko pusti velike posledice. Gumi tepihi za avto so ena izmed najboljših rešitev, da se v vašem avtu ne prične nabirati korozija, ki si je nihče ne želi.

Ta gumijasta zadeva vam bo omogočila, da boste lahko v avtu vozili tudi umazane stvari in razne tekočine, saj bodo tepihi za avto zaščitili vašo notranjost vozila pred razlitjem. Gumi tepihi za avto so narejeni iz človeku prijaznega materiala, ki nima vonja in ni škodljiv za nikogar, ampak ravno nasprotno. Ti so vam na voljo v črni barvi, ki daje eleganten in čist videz.

Tepihi za avto so izredno enostavni za čiščenje

Za čiščenje tepiha potrebujete le vodo in krpo, s pomočjo katere boste umazanijo izprali in obrisali. Vse več jih uporabljajo tudi na delovnih napravah, kot so tovornjaki, viličarji, traktorji, kjer delavci vsakodnevno opravljajo delo z umazanimi čevlji, na umazanih terenih, tako znotraj, kot tudi zunaj. Seveda se v teh strojih kar hitro nabere pesek, žagovina in druge umazanije, ki vzamejo kar nekaj časa, da jih očistite. Če pa so vam na volje gumi tepihi za avto, pa je zadeva v tem primeru precej bolj enostavna, saj jih le stresete ali pa operete.

gumijasti-tepihi-za-avto

Kateri tepihi za avto so primerni za vas

Izbira tepihov za avto je enostavna, saj ima vsak model vozila svoj tepih, ki se do milimetra natančno prilega v vaše vozilo. Da pa so mere natančne pa je pomembo zato, ker je potrebno pred umazanijo zaščititi celotno notranjo površino. Gumi tepihi za avto imajo na spodnji strani pritrdilne čepe, ki pripomorejo k temu, da se ti med vožnjo ne premikajo in vam ne morejo zaiti pod stepalke, kar bi bilo lahko zelo nevarno tako za vas, kot druge udeležence na cesti. Seveda pa moramo priznati, da izgleda notranjost avta popolnoma drugačna, ko so v njej nameščeni gumi tepihi, ki dajejo vozilu eleganten in čist videz.

Tepihi za avto z robovi

Najbolj priljubljeni gumijasti tepihi za avto so tisti z robovi, ki preprečijo, da bi se vam kakšna tekočina v primeru razlitja, prelivala po vozilu. Še posebej so pomembni robovi v prtljažniku, kjer se po navadi prevažajo različni materiali, ki so lahko mokri in umazani. Gumi tepihi za avto z robovi pa bodo v tem primeru odlično opravili svojo nalogo in vašo notranjost vozila zaščiti pred umazanijo. Ko pa boste prispeli na cilj, pa boste tepih preprosto obrisali in ta bo kot nov.

Similar Posts:

Author Image
admin