Izdelava napisov iz samolepilne folije z računalniško obdelavo

Izdelava napisov iz samolepilne folije z računalniško obdelavo

Z računalniško obdelavo osnutkov je možno izdelati folijske reklamne napise vseh oblik, velikosti in izvedb, vključno s senčenjem, poudarjenimi konturami in drugimi grafičnimi elementi. Ta postopek vključuje skeniranje in vektorizacijo osnutka ter optimizacijo za izrezovanje folije. Folijski reklamni napisi so izdelani iz visokokakovostne samolepilne folije belgijskega proizvajalca MAC-TAC Inc, ki se je v podjetju Promotion že 15 let izkazala za zanesljivo in trajno izbiro. Po potrebi pa lahko uporabijo tudi folije drugih priznanih proizvajalcev, kot so 3M, Awery itd.

Trajnost in obstojnost napisov iz samolepilne folije

Napisov iz samolepilne folije so trajni, saj folija zagotavlja 7-letno garancijo na vremenske vplive, krčenje in obstojnost barve. Izdelava napisov je mogoča v različnih velikostih, barvah ter lahko vključuje logotipe, znake, like, simbole itd. Zahvaljujoč njihovim dolgoletnim izkušnjam lahko strankam zagotovijo maksimalno učinkovito in estetsko izvedbo napisov. Barvna paleta folije obsega približno 200 barv, razporejenih po barvnih lestvicah PANTONE in RAL.

Folijski reklamni napisi predstavljajo izjemno učinkovit način komuniciranja sporočilnosti in identitete blagovne znamke.

Kakovostna montaža napisov

Montaža napisov, tj. njihovo lepljenje, je zahteven proces, zato strankam odsvetujejo, da samostojno izvajajo lepljenje. V večini primerov je montaža že vključena v ceno izdelave napisov in jo opravi podjetje Promotion. S tako zagotovljeno kakovostno montažo lahko stranke brez skrbi dobijo končni izdelek, ki je estetsko in trajno pritrjen ter brez neželenih mehurčkov ali napak pri aplikaciji.

Izdelava 3D in folijskih reklamnih napisov

Podjetje Promotion je strokovnjak za izdelavo profesionalnih reklamnih sistemov. Imajo možnost izdelave 3D reklamnih napisov, ki so odlični za ustvarjanje večje opaznosti in predstavitve podjetja, lokale ali trgovine. 3D reklamni napisi se lahko izvedejo kot osvetljeni ali neosvetljeni in jih lahko montirajo na stavbe, konstrukcije, strehe itd. Pred izdelavo projekta stranki predstavimo grafično simulacijo, dnevne in nočne poglede v več variantah, načrte, tehnično dokumentacijo ter način montaže, vse do skupnega zadovoljstva.

Poleg 3D reklamnih napisov imajo tudi možnost izdelave folijskih reklamnih napisov. Ti so primerni za avto-grafike, izložbe, obvestilne napise in podobno. Napise izrežemo iz samolepilne folije s pomočjo CNC stroja in jih prenesejo na želeni objekt. Postopek je hiter, enostaven in cenovno ugoden. Izvedba napisov iz samolepilne folije je trajna, zato vam zagotovijo 7-letno garancijo na vplive vremena, krčenje ter obstojnost barv. Z folijskimi reklamnimi napisi lahko oblikujejo napis, logotip, znak, lik, simbol itd. v različnih velikostih in barvah. Zakaj ne bi tudi vi postali opazni s profesionalnimi reklamnimi napisi?

Similar Posts:

Author Image
admin