Hrana za občutljive pse

Hrana za občutljive pse

Psi vseh pasem in velikosti so brez dvoma človekov najboljši prijatelj. Načeloma je tako, da imajo velik apetit, neglede na hrano, ki jim jo ponudimo. V nekaterih primerih pa imajo težave z želodčkom ali črevesjem, kar pomeni, da moramo paziti, kaj jim ponudimo kot reden obrok. V primeru težav s prebavili ali splošno občutljivostjo je suha hrana za pse odličen nadomestek navadne hrane. Vsebuje samo en tip mesa, zato je primerna za pse, ki so po naravni bolj občutljivi ali pa imajo razne zdravstvene težave.

Suha hrana za pse je lažje prebavljiva

Glavna prednost suhe hrane za pse je v njeni lastnosti, da jo psi vseh pasem lažje prebavijo. Tako je primerna za bolj občutljive pse, ki morda imajo drisko ali druge težave pri uživanju navadne hrane. Zato se uporablja kot preventivno sredstvo za manjšanje možnih težav pri bolnih in starih psih.

Hrana z eno vrsto mesa pa je tudi odlična za pse, ki trpijo za raznimi alergijami ali pa pač preprosto ne morejo prebaviti navadne pasje hrane. V kakovostne brikete so dodani tudi razni elementi, kot so maščobne kisline, prosa ipd. Ker je hrana hladno stiskana, pa ohrani vse svoje naravne arome in okus, zato je primerna za hranjenje tudi drugače zdravih psov.

Monoproteinska hrana je zelo okusna

Nekateri psi so zelo izbirčni, kar se tiče hrane. Drugi pa pojedo skoraj vse. Neglede na izbirčno naravo našega psa, bo skoraj sigurno užival v monoproteinski hrani za pse. Ker je pridobljena po postopku hladnega stiskanja, ohrani ves svoj vonj in okus. Obenem pa je bogata z minerali in vitamini, ki so naravnega izvora.

Monoproteinska hrana za pse ohrani okus hrane naravnega izvora.
Monoproteinska hrana za pse je izredno kakovostna in bogata z minerali in vitamini naravnega izvora, ker je hladno stiskana.

Vsa monoproteinska hrana za pse je izredno kakovostna. Na voljo imamo številne okuse, kot so jagnjetina, piščanec, govedina, kunec, losos ipd. V vsakem primeru so dodatni številni hipoalergeni naravni elementi, ki skrbijo za zdravje psa, kot so kalčki, ajda, oluščena prosa, diatomejska zemlja ipd. Pogosto pa je dodano tudi sadje in razni minirali, ki podpirajo zdravo življenje ter razvoj psa.

Monoproteinska hrana za športne in delovne pse

Psu dajte kakovostno monoproteinsko hrano, ki ga bo varovala pred boleznimi in mu dala moč.

Priporočljivo je, da svojega psa hranimo z monoproteinsko hrano, ki je prikrojena njegovemu ali njenemu življenjskemu stilu. Nekatere vrste mesa in naravni prehranski dodatki so bolj namenjeni alergičnim psom, drugi delovnim, tretji športnim ipd. Pred nakupom se je dobro posvetovati s prodajnim osebjem ali pa prebrati navodila proizvajalca hrane. Tako bomo lahko našemu psu ponudili izredno kakovosten in okusen obrok, ki mu bo dal moč in ga varoval pred boleznimi in drugimi nevšečnostmi. Omenjena prehrana pa obstaja tudi za pasje mladičke, ki imajo morda občutljive želodčke ali pa izkušajo druge težave.

Similar Posts:

Author Image
admin