Zmogljiva, kompaktna kosilnica z Briggs & Stratton V-twin motorjem

Zmogljiva, kompaktna kosilnica z Briggs & Stratton V-twin motorjem

Zmogljiva, kompaktna kosilnica z Briggs & Stratton V-twin motorjem, 122-centimeterska rezalna glava in enostavna uporaba.

Za kompaktno kosilnico ima Husqvarna YTH24V48 precej široko rezalno glavo in trpežni Briggs & Stratton V-twin motor. Z 122-centimetersko rezalno glavo dobite odličen rez in vožnja bo vedno udobna. Funkcije, kot so tempomat in majhnost kosilnice, pomagajo ohranjati enostavno in gladko košnjo.

Briggs & Stratton V-twin motor

Motorji Briggs & Stratton so zmogljivi, trpežni in začnejo delovati takoj. Motor na vrtnem traktorju Husqvarna Fast Hydro ima 24 KM in V-twin zasnovo, kar pomeni, da je motor manjši in vibrira manj kot drugi motorji z dvema valjema.

122-centimeterska rezalna glava

Rezalna glava na tej kosilnici zagotavlja razmeroma široko področje rezanja za kompaktno kosilnico. Na blatniku so nameščene tudi nastavitve za način rezanja. Rezanje vaše trave bo hiter in natančen proces z lepimi rezultati.

Hidrostatični menjalnik

Vožnja traktorja je izjemno gladka. To je posledica hidrostatičnega menjalnika, ki je zasnovan za enostavno spreminjanje hitrosti tako naprej kot nazaj. Vi imate nadzor nad kosilnico.

Vrhunsko rezanje

Rezalna glava pri Husqvarna YTH24V48 zagotavlja vrhunsko in dosledno rezanje, ki ga druge kosilnice nimajo. To je zato, ker je kosilna glava narejena s tehnologijo za košnjo z indukcijo zraka. Ta tehnologija omogoča večji pretok zraka v glavo, kar povzroči čistejše in bolj dosledno rezanje, ki je boljše za vašo trato.

Vsestranska

Ko kupujete kosilnico, lahko pomislite, da je košnja trave vse kar zna. Zaradi same oblike pa jo lahko opremite z različnimi dodatki, kot je set za mulčenje. Ti dodatki prispevajo k vsestranskosti vaše kosilnice in vam prinesejo največ za vaš denar.

Similar Posts:

Posted in Dom
Author Image
admin