Lastnosti digitalnega klavirja Yamaha P45

Lastnosti digitalnega klavirja Yamaha P45

Klavir bi bil odlična izbira za aktivne glasbenike in vsakogar, ki ceni mobilnost. Instrument se bo prilegal v večino avtomobilov, tako da lahko klaviature enostavno vzamete na nastope.

Ne pozabite na to, da je Yamaha P45 še vedno velik instrument z 88-imi tipkami in ni primeren za dolge izlete z letali ali vlakom.
Kakorkoli, če boste potovali s klavirjem, bi priporočal, da kupite oblazinjeno vrečko za zaščito klavirja med dolgimi ali pogostimi prevozi.

Klavir ne pride s stojalom. Velikost klavirja vam omogoča, da ga postavite na mizo ali katero koli drugo ravno površino, vendar lahko vedno kupite dodatno stojalo X ali stojalo za pohištvo L85, če želite, da klaviatura miruje.
Nadzorna plošča je zelo preprosta in enostavna. Obstajata le dva gumba in nadzor glasnosti.

Gumb »Power« vklopi in izklopi instrument; drugi gumb se imenuje »Function« (Grand piano), ki ga lahko uporabite tako, da izberete zvok Grand Piano ali dostopate do vseh drugih zvokov in funkcij P-45.

NADZORNA PLOŠČA

Hkrati morate pritisniti gumb »Function« + en klavirski ključ (z oznako zgoraj), da izberete ostalo zvoke, prilagodite občutljivost na dotik, hitrost metronoma itd.
Ta način navigacije je precej pogost za digitalne klavirje tega cenovnega razreda. P-45 je na voljo samo v črni barvi (P-45B).

KLAVIATURA

P-45 ima klaviaturo z 88-imi obteženi tipkami. Ta tip klaviature se imenuje Graded Hammer Standard (GHS).
To je Yamahin najbolj dostopni model, ki ga lahko najdete v večini Yamahinih digitalnih klavirje, ki spadajo v ta cenovni razred. Občutek in delovanje tipk P-45 sta zelo podobna delovanju akustičnega klavirja.
Klaviatura reproducira občutek kladiv znotraj zvočnega instrumenta z dejanskimi malimi kladivi v klaviaturi in ne s pomočjo vzmeti (semi-weighted actions).

Similar Posts:

Author Image
admin