Dom

Zmogljivost snežne freze Troy Bilt Storm 2410

Pri snežni frezi Troy Bilt Storm 2410 je ročica za upravljanje svedra neprijetno postavljena. Nahaja se precej nizko in na sprednji strani stroja, tako da se je uporabnik vedno prisiljen prepogniti, ko je treba izvesti prilagoditev. To je neprijetno, ko ostri zavoji zahtevajo pogoste preusmeritve. Drobne spremembe povzročajo velike spremembe v kotu izmeta, zato je prilagoditev težavna.

Kljub temu, da ni preveč priročno, bom rekel, da s kontrolami ni nič narobe. Nimam strahu, da bi led ali manjši delci zamašili kakšen zapleten ali občutljiv mehanizem krmilne ročice, kar je morda najbolj pričakovana težava pri cenejših strojih.

Dejstvo pa je, da imajo vrhunski stroji priročne kontrole, ki so tudi zanesljivi – nedvomno veliko lažje za upravljavca, zlasti v tesnih mestnih okoljih, ki zahtevajo spretnost. Pri Troy Bilt Storm 2410 (https://www.thehousista.com/troy-bilt-storm-2410-review/) je tudi očitno pomankanje žarometov ali ogrevanih ročajev, kar dodatno zmanjšuje njegovo učinkovito uporabo.

Zmogljivost?

Kako dobro pa dejansko čisti sneg? Reklama za stroj pravi, da očisti do 30 cm. 30 cm snega? Seveda. Ampak to je snežna freza in ne metalec plundre ali ledu. Kup plundre, ki ga je pred moj dovoz potisnil mestni plug, snežna freza 2410 ne bo odpihnila daleč vstran, temveč ga bo samo odvrgla nekaj centimetrov stran od ohišja.

Stroj se redko ustavi v normalnih snežnih razmerah, vendar ne pričakuje, da bo zrezal stisnjene kupe ali blato brez večkratnih poskusov. Večkratne hitrosti naprej so si tako podobne, da ne pomagajo pri spremenljivih količinah snega. Zdi se, da lahko 2410 ostane na polni hitrosti, če pa snežna obremenitev prečka kritično maso, je treba stroj potiskati naprej centimeter za centimetrom.

Similar Posts: