Zabava

Lastnosti digitalnega klavirja Yamaha P45

Klavir bi bil odlična izbira za aktivne glasbenike in vsakogar, ki ceni mobilnost. Instrument se bo prilegal v večino avtomobilov, tako da lahko klaviature enostavno vzamete na nastope. Ne pozabite na to, da je Yamaha P45 še vedno velik instrument z 88-imi tipkami in ni primeren za dolge izlete z letali ali vlakom. Kakorkoli, če boste potovali s klavirjem, bi priporočal, da kupite oblazinjeno vrečko za zaščito klavirja med dolgimi ali pogostimi prevozi.

Darila za rojstni dan

Se velikokrat sprašujete, kaj boste kupili za rojstni dan? Pa naj bo to prijatelj, družinski član ali pa partner/ica, ki praznujejo in enostavno ne veste kaj bi jim kupili. Čeprav nekateri pravijo, da je najbolj pomembno, da ne pozabite kdaj nekdo, ki vam veliko pomeni, praznuje in da mu takrat voščite, namenite svoj čas, ter pozornost.

Med najboljšimi prijatelji

Živa Vadnov je svetovna popotnica, plesalka, študentka, voditeljica zabavne oddaje Bonboniera in mladinske oddaje Slovenski vodni krog ter miss Slovenije 2004. Pogovor z njo je razkril, da je preprosto dekle, nasmejana, prijazna, zelo komunikativna in topla oseba ter zagotovo ena tistih, ki jim medijska izpostavljenost ni stopila v glavo. Lahko bi bila vzor mnogim, tudi vsem skrbnikom pasjih kosmatincev. Če bi znala govoriti, bi temu pritrdila njena Agi in Doni.