Stolčki za hranjenje

Ko hranite vašega malčka, kje ta sedi? Z vami za mizo al ima svoj stolček za hranjenje? Če je vaš odgovor slednji ste se prav določili. Zakaj? Ker je tam otrok najbolj varen in ga tudi dodatno zaščitimo z varnostnimi pasovi, ki so prav temu namenjeni. Kar je najboljše je to, da so stolčki za hranjenje dovolj visoki in so tako praktični, da se nam ni treba sklanjati in tudi ne preveč naprezati, da bi nahranili našega malčka. Vsekakor pa je tudi prednost mizica stolčka na kateri ostajajo ostanki hrane,…

Read More
Otroci 

Otroška oprema Stokke

Norveško podjetje Stokke je svetovno poznana blagovna znamka, ki pa je zaslovela predvsem z njihovimi trpežnimi in odličnimi otroškimi vozički, ki so zasnovani za najtežje severne pogoje brez kompromisov za udobje otrok. Zaradi zanimive zasnove ter brezpogojne kvalitete so vozički Stokke kmalu postali prodajni hit, saj so jih oboževale mamice zaradi lahkotnosti uporabe, kot tudi očetje zaradi robustnosti in kvalitete.

Read More

Kuhanje kot igra

Odrasli ljudje navadno v kuhinji uživamo, zato nas naši malčki z veseljem spremljajo med kuhanjem. Vsekakor pa so še bolj veseli, če jih v samo kuhanje vključimo kot nekakšne pomočnike. Za otroka je kuhanje igra, kjer se počuti nadvse koristno. Tako je tudi prav!

Read More