Dom

Lastnosti plinskega žara Weber Spirit E210

Poleg majhne velikosti je to zelo osnovni žar na plin. Ponuja zelo malo dodatkov. Dva gorilnika proizvajata 26.500 BTU toplote pod površino z 2.322 cm3 in rešetkami iz litega železa, prevlečenih s porcelanom. To ni močan žar; potrebuje dolgo časa, da se segreje. Vendar pa rešetke držijo veliko toplote in omogočajo dober prenos. Ta žar bo dobro spekel zrezke ali burgerje. Temperaturno območje je široko, zato je kuhanje pri nizki temperaturi zelo dobro. Konstrukcija z dvemi gorilniki daje dovolj prostora za kuhanje celega piščanca ali pečenke, vendar je zmogljivost omejena. Seveda, vsakdo, ki želi kupiti žar te velikosti, ne išče velikega prostora za kuhanje.

Izdelava je dobra. Weber je opustil kakovostnejše nerjaveče jeklo in s tem nekoliko spustil ceno, tako da Weber Spirit E-210 (https://www.theamericanhouse.net/weber-spirit-e-210-review/) ni tako trpežen kot pretekli modeli, vendar je žar še vedno dobro izdelan. Večina žara je iz emajliranega jekla (nekaj, pri čem je Weber zelo dober) in ga priporočam bolj, kot dražjega Spirit S-210 iz nerjavečega jekla.

Od znanega proizvajalca žarov Weber, je linija plinskih žarov Spirit del modelov za začetnike. Če iščete žar ki je namenjen za 3 do 4 osebe in ste pripravljeni plačati več za boljšo kakovost izdelave v primerjavi z drugimi žari, je lahko Weber Spirit II E-210 pravi žar za vas.

Weber je izdal nov model E-210 za leto 2018, Weber Spirit II E-210. Spodaj smo naredili povzetek funkcij, ki jih ima nov model.

Similar Posts: