Za babice in vnuke: Zofijin svet

Tokrat so prireditelji Festivala iger ponudili obiskovalcem v izposojo devetdeset namiznih družabnih iger (http://cloveknejezise.com/), strateških iger s kartami in namiznih strateških iger s figuricami. »Odprtja festivala se udeleži največ organiziranih skupin, naslednji dan pa otroci privlečejo s seboj starše,« je starostno sestavo približno nakazal direktor festivala in podrobneje razložil, da so med igralci zastopane skoraj vse generacije, nekoliko redkeje pa zanimanje za igre pokažejo starejši od petdeset let.

Hobiji

Lepo darilo za 50 let

Je tudi vam kupovanje daril mučno? Seveda si kot vsi drugi ljudje želite podariti nekaj lepega, a kaj izbrati? Sploh pa je težko izbrati darila za okrogle obletnice, saj morajo biti ta malo bolj posebna. Kje torej najti čim lepše in čim bolj ustrezno darilo za 50 let (https://metroshop.si)? Kaj za abrahama podariti ženskam in kaj moškim? Kaj podariti ženi in kaj svoji mami?

Vabila za rojstni dan in druge priložnosti

Še vedno pišete vabila za rojstni dan na roko? S tem pravzaprav ni nič narobe, če gre seveda za vabila, ki jih potrebujete v majhni količini, za nekaj prijateljev, in če vam pri tem ni toliko pomembno, kakšen je njihov končni videz. Kadar morate vabila za rojstni dan poslati več ljudem, poleg tega pa ne želite na roko napisanega skropucala, pa bo treba vanje vložiti nekaj več.

Inštrukcije matematike

Je bila tudi pri vas matematika tisti predmet, ki ga enostavno niste marali skozi izobraževanje? Nekateri imajo matematiko izjemno radi in jo povsem razumejo, spet drugim enostavno ne leži. Seveda to ni nič kaj takšnega, saj je matematika v večini primerov le stvar razumevanja. Zaradi tega lahko dobite inštrukcije matematike, ki vam zelo pomagajo pri učenju ter razumevanju. Inštrukcije matematike se lahko izvajajo na prav vseh nivojih – od osnovnošolskega, pa vse tja do študija.

Escape room za adrenalin v krvi

Ste takšen človek, ki potrebujete doživetje in uživate v adrenalinskih opravkih? Potem je zagotovo escape room oziroma po slovensko soba pobega tista, ki vam bo pognala kri po žilah. Za kaj pravzaprav gre? Escape room je neka vrsta igre, ki združuje detektivske veščine ter je hkrati polna adrenalina. Pomembno je, da igre urejamo v skupini ter delujemo povezano. Ne le, da je igra zelo pomembna za prijatelje ali znance, tudi za sodelavce. Veliko podjetij uporablja escape room kot del teambuildinga in krepitve dobrih odnosov ter zaupanja med njimi. Escape room…

Gibanje za koncentracijo

Živimo v dobi, v kateri smo na vsakem koraku obkroženi z nešteto različnimi informaciji in impulzi, naenkrat počnemo več stvari in imamo tako zaposlene prav vse čute, zato ni čudno, da se velikokrat ne moremo umiriti. Stres je dejavnik sodobnega življenja, ki nas spremlja na vsakem koraku. Žal brez njega sploh več ne gre, saj ni časa za počitek in polnjenje energij. Tudi ko se odpravimo na dopust, želimo v čim krajšem času doživeti čim več, zato se domov vrnemo sicer polni vtisov, a zato prav nič bolj spočiti.

Kvalitetni zobniki za vaš motor

Zobniki predstavljajo pomemben rezervni del za motorje in morajo delovati brezhibno za varno vožnjo z dvokolesnikom..Biti morajo dobre kakovosti in se ne menjajo samo v primeru, če so obrabljeni, temveč jih strastni in navdušeni motoristi, ki ljubijo hitro vožnjo s svojim motornim konjičkom, menjajo večkrat tudi zaradi tega, ker želijo svoj motor sfrizirati in ga narediti čim hitrejšega.